Opera 10.50 po instalaci nejde spustit. Vyřešeno
- weizenkleie
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Opera 10.50 po instalaci nejde spustit.
Zdravim, po stahnuti a rozbaleni (instalaci) Opery se mi na plose objevi pouze prazdna ikona a program nelze rozjet...Nevite jak na to? Dekuji..
Naposledy upravil(a) Myloš dne 03 dub 2010 19:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nadpis „OPERA 10.50“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Nadpis „OPERA 10.50“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Re: OPERA 10.50
Zkus to spustit z tama , kam si to instaloval , a kdyžtak si vytvoř novou ikonu.. 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: OPERA 10.50
1) Čemu říkáš prázdná ikona
2) Program nejde rozjet poklepáním na tuto ikonu, nebo ani poklepáním na Opera.exe v Program Files?
3) K jakému cíli vede odkaz od ikony na ploše (klik pravým > Vlastnosti > karta Zástupce?
2) Program nejde rozjet poklepáním na tuto ikonu, nebo ani poklepáním na Opera.exe v Program Files?
3) K jakému cíli vede odkaz od ikony na ploše (klik pravým > Vlastnosti > karta Zástupce?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- weizenkleie
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Opera 10.50 po instalaci nejde spustit.
:-)) 1) prezdnou ikonou rozumim takovou, ktera neobsahuje zadny pfad
2) i po kliknuti na Opera exe se proste objevi, ze tento program neexistuje, prestoze se stahl v kompletni velikosti...
Diky!! JAk na to??
2) i po kliknuti na Opera exe se proste objevi, ze tento program neexistuje, prestoze se stahl v kompletni velikosti...
Diky!! JAk na to??
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni;-)
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus stáhnout Regshot a spustit.
V Regshotu zmáčkni 1st shot a "whole registry"a jak to dojede, nainstaluj Operu a zmáčkni tlačítko 2nd shot. Po chvilce ti vyjede report, tak ho zkus sem dát...
V Regshotu zmáčkni 1st shot a "whole registry"a jak to dojede, nainstaluj Operu a zmáčkni tlačítko 2nd shot. Po chvilce ti vyjede report, tak ho zkus sem dát...
- weizenkleie
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Áaa, my uz se známe.Diky za ten fingerprint, slape to fajne...:-)
A je to...presne jak rikam, zepta se mne to kde chci mit zastupce, pak se dokonci instalace a nic...mam pocit, ze tam neco chybi, nebo je to nejak blokovaný...http://leteckaposta.cz/987669570
A je to...presne jak rikam, zepta se mne to kde chci mit zastupce, pak se dokonci instalace a nic...mam pocit, ze tam neco chybi, nebo je to nejak blokovaný...http://leteckaposta.cz/987669570
Naposledy upravil(a) weizenkleie dne 05 dub 2010 23:15, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
weizenkleie píše:Zdravim, po stahnuti a rozbaleni (instalaci) Opery se mi na plose objevi pouze prazdna ikona a program nelze rozjet...Nevite jak na to? Dekuji..
Odkud si ji stáhnul?
Zkus ji stáhnout a nainstalovat znovu.
http://www.opera.com/
BTW už je v.10.51
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nó mně neděkuj :) Jak ste to nakonec vyřešili?
Jinak pokud nic nepoví RegShot, tak pak se ještě může zkusit Filemon, ale to je na dlouho a musím za chvíli spát...
Blbne ti tedy jen ta Opera a nic jiného?
Jinak pokud nic nepoví RegShot, tak pak se ještě může zkusit Filemon, ale to je na dlouho a musím za chvíli spát...
Blbne ti tedy jen ta Opera a nic jiného?
- weizenkleie
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fingerprint jsme poresili lisacky a sice komplet reinstalace....trochu pruda, ale nebyla jina moznost:-)) Kazdopadne jestli tu budeszitra tak zkusim ten Filemon, zas tolik na to nechvátám.Díky.
- weizenkleie
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
El Diablo píše:weizenkleie píše:Zdravim, po stahnuti a rozbaleni (instalaci) Opery se mi na plose objevi pouze prazdna ikona a program nelze rozjet...Nevite jak na to? Dekuji..
Odkud si ji stáhnul?
Zkus ji stáhnout a nainstalovat znovu.
http://www.opera.com/
BTW už je v.10.51
Jj, stahoval jsem z Opera.com, ale i ta posledni verze mi provedla stejnou neplechu:-( Takze momentalne trcim a cekam na kazdou dobrou radu;-)
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkl sem na to, zejtra ještě podrobně....
Zkus vymazat C:\Windows\Prefetch\MSIEXEC.EXE-A2D55CB6.pf (právě tento se jen modifikuje při instalaci té opery), vyprázdnit složku temp a vyčistit vše od opery (vyhledávání souborů a postup RegScanner /jak je téme fingerprint/, akorát zadat název "Opera"), ještě tam vidím jeden klíč, kterej se mi tedy nelíbí, jdu spát, zatim :)
Zkus vymazat C:\Windows\Prefetch\MSIEXEC.EXE-A2D55CB6.pf (právě tento se jen modifikuje při instalaci té opery), vyprázdnit složku temp a vyčistit vše od opery (vyhledávání souborů a postup RegScanner /jak je téme fingerprint/, akorát zadat název "Opera"), ještě tam vidím jeden klíč, kterej se mi tedy nelíbí, jdu spát, zatim :)
- weizenkleie
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
http://leteckaposta.cz/866410975
Tady je výpis z regscanneru, zkusim vymazat co nejdu, resp. co pujde...Diky zatim!!!
Tady je výpis z regscanneru, zkusim vymazat co nejdu, resp. co pujde...Diky zatim!!!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 7524
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
02 kvě 2025 20:59
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2415
-
od petr22
05 črc 2024 18:52
-
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3889
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 7
- 4700
-
od makojed