Ahoj,
pro pripojeni k WiFi routeru pouzivam Linksys USB externi adapter. Po instalaci prislusneho driveru je zaroven nainstalovan programek pro pripojeni k wifi siti - Linksys Wireless-G PCI Wireless Network Monitor, ktery je pak pouzivan misto klasickych windows sitovych pripojeni. Problem je v tom, ze tento programek je nejaky pomaly a obcas me automaticky k me siti nepripoji, a celkove se mi zda, ze zpomaluje PC. Pred nedavnou reinstalaci systemu v mem PC, jsem mel nastaveno pouzivani standardniho windows sitoveho pripojeni s tim, ze specialni Linksys program jsem nemusel pouzivat a vse fungovalo bez problemu. Bohuzel si uz nepamatuju, jak jsem to tehda udelal. Chtel bych se proto zeptat, jak lze nastavit, aby Linksys Wireless-G PCI Wireless Network Monitor nemusel byt pro pripojeni k wifi pouzivan.
Vypnuti Linksys Wireless-G PCI Wireless Network Monitor Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypnuti Linksys Wireless-G PCI Wireless Network Monitor
Zkus na tu ikonu toho programu kliknout v tray liště a jestli tam není taková možnost a nebo pak Ovládací panely - Síťová připojení - Bezdrátové připojení - klik pravým a Vlastnosti - záložka Bezdrátové sítě - zaškrtnout Konfigurovat nastavení bezdrátové sítě pomocí Windows
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Vypnuti Linksys Wireless-G PCI Wireless Network Monitor Vyřešeno
Dík, zkusím. Jde o to, že když ten Linksys nemám nainstalovaný, vůbec nevidím wifi ikonu zobrazující dostupné sítě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11138
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41