Chybové zprávy po zapnutí PC

...

Moderátor: Mods_senior

Balduran
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Chybové zprávy po zapnutí PC

Příspěvekod Balduran » 25 dub 2010 22:30

Úplně ten stejný problém mám taky a ta hláška se několikrát po startu opakuje (třeba i 4x) ... vyzkoušel jsem výše uvedené postupy:

1) SpyBot sice pár škodlivých souborů našel a odstranil, nicméně problém stále přetrvává.
2) Zkoušel jsem čistit registry s TuneUp Utilites 2009 ... vyčištěno, ale bez výsledku
3) UBCD jsem stáhnul, namoutoval, vypálil na DVD, dam restart s DVD v mechanice a nic (možná něco dělam špatně v tom případě bych chtěl poprosit o radu)
4) zkoušel jsem i reinstall windows (Win XP Home SP3) ... nepomohlo

a to se mi to povedlo zredukovat, předtím mi to hlásilo ještě chybu v nějakém mIRC ...
Další problém nyní je, že mi nejde spustit Firefox ... hlásí mi to, že je již spuštěn a je potřeba jej ukončit - ve správcích procesů ukončim firefox.exe ale problém přetrvává i po restartu

Stalo se to takřka ze dne na den (předcházelo tomu nalezení zhruba 6 trojáků - udivuje mě že mě na ně AVG neupozornil a našel jsem je při manuální kontrole)

No a dlouhodobější věcí ještě je problémová hláška při spouštění programů jako opera, firefox či QIP. Chybová hláška Vstupní bod nenalezen (_exept_handler_4_common se nepropojilo s dynamickou knihovnou)

Už fakt nevim co dělat a řekl bych, že to spolu tak nějak souvisí.

Vítám Tě na Pc-help! Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a také se jimi řiď. Nevkládej dotaz do cizího tématu a založ si vlastní. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Díky za respektování! Pic

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Chybové zprávy po zapnutí PC

Příspěvekod Pic » 25 dub 2010 22:53

Jsou dvě možnosti řešení tohoto problému a to buď vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc a odborníci na verbež všeho druhu poradí, jak se ji zbavit. Druhá možnost je čistá instalace a nejprve odstranění oddílu, vytvoření nového a pak pomalé formátování (to dělá i kontrolu disku) a teprve následně instalace OS a ovladačů. Vždy nejprve instalovat ovladače pro základní desku a následně ostatní, jako GK atd.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Vyskakující okna a chybové hlášky
    od Melissa » 27 říj 2024 21:48 » v Problémy s hardwarem
    3
    2334
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    29 říj 2024 15:23
  • Blackscreen při zapnutí PC