zdravim,kamos mi ted poslal nejaky program exe ktery se mi nezda, pasl jsem mu co to je ,neodpovedel
dal jsem proverit esetem-nic nenasel
MbAM-nic
Spyware-nic
nevim o co jde,prevence musi byt na prvnim miste
muzete mi poradit co to je za aplikaci?
podezrely program Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: podezrely program
Co neznám, neotvírám
Kdyby to bylo tak důležité, tak by se snad obtěžoval i s popiskem. Smazat a hotovo

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
to taky udelam ,nejsem taky vul abych klikal na kde co,jen by me zajimalo co to je
nerekl ani po dlouhe dobe cau,a ted mi zniceho nic posle program a ani nenapise co to je
nerekl ani po dlouhe dobe cau,a ted mi zniceho nic posle program a ani nenapise co to je
Prověr to na VirScan nebo VirusTotal
vir scan nasel tohle: Backdoor/W32.Hupigon.410112.GJ
a jeste: TR/Dropper.Gen
a jeste: TR/Dropper.Gen
ten kkt* sak mu poslu ,,psa" a uvidi
sak se mu pomstim

skus to otevrit ve virtual PC ... tipuju ze to bude neškodná kanada (teda pokud je to fakt kamos) ale prevence je prevence
edit: eště mě napdá .. jak ti to poslal? možná to ani nebyl ten kdo si myslíš
edit: eště mě napdá .. jak ti to poslal? možná to ani nebyl ten kdo si myslíš
radsi to nebudu otvirat ,kdo vi co to je
poslal mi to pres icq najednou ze mi posila soubor tak sem primul ,ale hned se mi to zdalo podezrele :nazev DS000...
a v podrobnostech neco jineho,a ma to jen 400 kb
ale neodepsal mi
poslal mi to pres icq najednou ze mi posila soubor tak sem primul ,ale hned se mi to zdalo podezrele :nazev DS000...
a v podrobnostech neco jineho,a ma to jen 400 kb
ale neodepsal mi
-
- Pohlaví:
To znamená, že jeho počítač je nakažen a tudíž bych mu nenadával, ale poslal varování. Zřejmě to neudělal úmyslně. Jinak všeobecná zásada je, žádný .exe došlý přes net neotvírat.
j presne tak
Re: podezrely program Vyřešeno
a uz napsal,pry: ,,takovy fajny programek na upravu google earth" asi vi ze me bavi mapy
poslal jsem mu na na mail skriptik (,,facebook klient") myslim ze ma avg nebo jiny smejd takze by mu to nemuselo odhalit
staci kdyz klikne ,hajzlik

poslal jsem mu na na mail skriptik (,,facebook klient") myslim ze ma avg nebo jiny smejd takze by mu to nemuselo odhalit

staci kdyz klikne ,hajzlik
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”