Záloha audio Vyřešeno
Záloha audio
Dobrý den, prosím Vás, chěl jsem si dát hudbu z cd do pc,ale pokud audio soubor zkopíruju je ve velikosti 1kb, on se vlastně i v takové velikosti zobrazuje. Jak to mám zkopírovat do pc, abych soubor byl funkční. Děkuji moc za pomoc
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Záloha audio
Asi myslíš klasické hudební CD. Tak nejjednodušší to bude přes Media Player, Real Palyer, Winamp atd. NEKOPÍROVAT !!! Ale převést do mp3, wma atd. V media playeru, koukni na možnosti a tam do záložky kopírovat hudbu z CD, kde si nastavíš co chceš, např. aby kopíroval hned po vložení CD, formát, kvalita apod.
A pokud to nechceš převádět, ale opravdu jen okopírovat tak si počkej pač to netuším, nikdy jsem neměl potřebu to dělat a teď v noci se mi to nechce hledat. Ale pomocí slušného vypalovacího programu si myslím, že nebude problém to dát vypálit na HDD, ale jak říkám, nevím.
A pokud to nechceš převádět, ale opravdu jen okopírovat tak si počkej pač to netuším, nikdy jsem neměl potřebu to dělat a teď v noci se mi to nechce hledat. Ale pomocí slušného vypalovacího programu si myslím, že nebude problém to dát vypálit na HDD, ale jak říkám, nevím.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Zkopírovat(tj. grabovat) audio CD v plném formátu .wma umí třeba Audiograbber. Navíc umí songy komprimovat do .mp3, pokud není nutné zachovávat 60MB soubor .wma. Jednoduše prosté. 
//Kráceno. On nechce vytvářet pirátské kopie, ale zajímají jej funkční audio soubory...
//Doplněno 5.5.2010
//Karlos

//Kráceno. On nechce vytvářet pirátské kopie, ale zajímají jej funkční audio soubory...
//Doplněno 5.5.2010
//Karlos
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
2d1amond: Myslel nekomprimovaný WAV že? WMA je komprimované a 60mb bude mít tak akorát nějaký 30 minutový setík
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Záloha audio Vyřešeno

Nejlepší grabovací program, který znám, je Exact Audio Copy (je lokalizován i do češtiny).
Rozpoznává i chyby na poškrábaných CD a snaží se je rekonstruovat.
Rozpoznává i chyby na poškrábaných CD a snaží se je rekonstruovat.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Prosím o vysvětlení Karlosovo editu. Trochu jsem to nepobral?!
Kde vzal dojem, že grabování do MP3, případně jiného formátu je nelgální kopií? Jaký je rozdíl, pokud to samé provedu ve WM playeru nebo podobných programů? Pokud mám průkazně originál, případně při jeho zničení doklad o nákupu, mohu mít v PC každé album třeba 10x
Kde vzal dojem, že grabování do MP3, případně jiného formátu je nelgální kopií? Jaký je rozdíl, pokud to samé provedu ve WM playeru nebo podobných programů? Pokud mám průkazně originál, případně při jeho zničení doklad o nákupu, mohu mít v PC každé album třeba 10x

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Vytváření ISO obrazů však nelegálním kopírováním zavání...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
OT:
Tak jinak, jaký je rozdíl mezi hudbou v adresáři a hudbou v ISO souboru? Obojí vede ke stejnému výsledku, tj. záloha audio CD.
Nic bych nenamítal, pokud bych tazateli napsal, že může hudbu sdílet v síti nebo naopak se on ptal, jak to dostane na teorreny a jiné P2P. Ale výraz "malinko zavání" mi přijde neopodstatnělý, zvlášť v případě, kdy název příspěvku je jasný = ZÁLOHA.
Nemyslím si, že nám přísluší soudit kohokoliv jen na základě doměnky, že by se mohlo, ale nemuselo...
//omluva za OT, ale jsou věci, které by měli admini respektovat než upraví příspěvky.
Tak jinak, jaký je rozdíl mezi hudbou v adresáři a hudbou v ISO souboru? Obojí vede ke stejnému výsledku, tj. záloha audio CD.
Nic bych nenamítal, pokud bych tazateli napsal, že může hudbu sdílet v síti nebo naopak se on ptal, jak to dostane na teorreny a jiné P2P. Ale výraz "malinko zavání" mi přijde neopodstatnělý, zvlášť v případě, kdy název příspěvku je jasný = ZÁLOHA.
Nemyslím si, že nám přísluší soudit kohokoliv jen na základě doměnky, že by se mohlo, ale nemuselo...

//omluva za OT, ale jsou věci, které by měli admini respektovat než upraví příspěvky.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Drobný detail. Admin tohoto fóra je jediný a tím je LTB, my ostatní jsme moderátoři. Nemíním se dohadovat na téma legálnosti a oprávněnosti mého zákroku, na toto téma bylo popsáno již tisíce, ne-li miliony stran. Z původního dotazu vyplývá, že tazatele nezajímají ISO obrazy, ale funkční audio soubory. Pokud se cítíš mým zásahem poškozený, můžeš si stěžovat na můj postup u admina.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”