mrazení monitoru
mrazení monitoru
Zdravim ,když si zapínam pc a hraju na něm cca 30 min (někdy je to různe) tak se mi zčerná monitor a v sluchatkach to děla ''trrrrrrr'' skoušel jsem hledat viry nic to nenašlo tak jestli prosim nevite
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: mrazení monitoru
Příčinou může být přehřívání grafické karty. Zkontroluj teploty, případně odstraň prach z chladičů a ventilátorů v PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Je znát, že se nám pomalu začíná oteplovat a s tím se ukazují závady spojené s teplem. Koukni i na chladič procesoru a nezapomeň i na zdroj (téma to mé oblíbené
).

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
když jsem hrál kontroloval jsem teploty a stouplo to max na 55 stupnu graficka
-
- Pohlaví:
Vzhledem k tomu že to poškodí i zvuk, může to dělat CPU. Dej sem screen z HW monitoru - viz.můj podpis, ale po nějaké době hraní aby se to mělo možnost zahřát.
tak tady mam ty teploty , skákalo to tam někdy i na stupnů ale tuto byla nejstalejší
-
- Pohlaví:
Tyto teploty jsou v pohodě ale chce je sem dát až to začne zlobit.
no ono když to začne zlobit tak se vypne monitor takže to nejde vyfotit.
-
- Pohlaví:
Jasný, tohle se těžko hledá. Chce to hrát co nejdéle a nějak tu dobu těsně před vypnutím odhadnout.
Kontroloval jsi chladič na CPU? Možná by nebylo od věci ho sundat, opatrně očistit starou teplovodivou pastu a nanést novou. Tím by se možná dala vyloučit chyba chlazení CPU.
Kontroloval jsi chladič na CPU? Možná by nebylo od věci ho sundat, opatrně očistit starou teplovodivou pastu a nanést novou. Tím by se možná dala vyloučit chyba chlazení CPU.
no tu dobu jsem skoušel odhadnout ale někdy to je 30 min někdy 2 hodiny připadá mi ale že to záleží na hře protože hraju např cod4 a tam mi to uděla jednou za 2 hodiny a na wow mi to děla skoro po 30 minutach
-
- Pohlaví:
To opravdu vypadá že se přehřívá. Může to být GK, CPU ale také něco na desce. Koukal jsi na chladič CPU jak jsem psal výše? Nevyloučil bych ani zdroj. 
///Neustojí to zdroj, vypne se GK, zhasne monitor a do nf se dostane nějaký brum ???///

///Neustojí to zdroj, vypne se GK, zhasne monitor a do nf se dostane nějaký brum ???///
ještě ne skusim reklamovat zdroj a vyluxovat znova bednu
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”