Hoj,
vzhledem k tomu, že mám slabší ntb a musím šetřit RAMkama, tak bych chtěl nějaký efektivní FREEWARE antivir, něco jako avast. Avast je celkem málo náročný a skvělý antivir, ale existuje ještě něco méně náročnějšího na procesor a ramky?
Jaký antivir je nejméně náročný? Vyřešeno
Jaký antivir je nejméně náročný? Vyřešeno
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
CS 1.6. The Best Game.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaký antivir je nejméně náročný?
AVG Free. Ale to, že máš takový ,,slabší,, ntb je tvoje chyba... Mohl jsi udělat i lepší kup. Nebo mrkni tady
EDIT: Jo a ještě Avira je dobrá
EDIT: Jo a ještě Avira je dobrá
Tak to jsi poradil velice špatně, AVAST bere 30Mb ram, AVG mi žralo kolem stovky... A je to celkem moje věc, co mám za notebook, toto f=orum je od toho, aby mě tu někdo poradil, nebo snad ne?
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť radím... 
Ale nejlepší je opravdu ten Avast. Nebo, pokud budeš šikovný tak nějak seženeš Nortona 360, který taky není moc náročný

Ale nejlepší je opravdu ten Avast. Nebo, pokud budeš šikovný tak nějak seženeš Nortona 360, který taky není moc náročný
a co zkusit Microsoft Security Essentials http://www.instaluj.cz/microsoft-security-essentials
To už tadši nic.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
tak co by chtel vic s tim jeho "křápem",mozna by sel jeste McAffe
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
nejlepsi antivir bude kdyz odpojis NtB od internetu a vymazes antivir a misto toho si nainstaluj malware antibytes a sem tam si budes projizdet PC jestli si nenachytal z programi viry.
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
king-surf píše:Tak to jsi poradil velice špatně, AVAST bere 30Mb ram, AVG mi žralo kolem stovky... A je to celkem moje věc, co mám za notebook, toto f=orum je od toho, aby mě tu někdo poradil, nebo snad ne?
jak ti muze nekdo poradit kdyz pises blbosti me uz opravdu nebavi cist co sem pises za nesmysly si delas asi prdel z tohoto fora nebo ja nevim co.Pry poradit napises sem nesmysl a vseci se muzou pretrhnout aby ti poradili a ty se beztak za PC chlames jac tu jsou voli kdyz odpovidaji na tve pitomosti.
kdyz si kupis notebook tak uvazuju dopredu at je aspon trosku vykonejsi a ne si kupis notebook o vykonu trosku lepsi vedecke kalkulacky a chces at ti do toho sezenem nejaky antivirus.
To moderatoři->netolerujte mu ty jeho pitome temata jen si nahani prispevky je to podle me posthunter.
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Avira je dost nenáročná- vyzkoušej.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To bude asi chtít vyzkoušet osobně pomocí demoverzí a nebo plné verze, které jsou zdarma. Není nad osobní zkušenost. Sám jsem to tak dříve dělal a vlastně dělám u všech programů.
Pánové, koupil si co si koupil, mohli byste to vzít tak jak to je, třeba nepochopit, ale přestat se mu už vysmívat? Aby jste vy nebyli někdy nuceni pracovat s takovým PC. A že si nahání příspěvky? A je přitom sám? Každý kdo se s ním pustí do jakékoliv diskuse, nahání příspěvky sám sobě. A že je jich dost.
Pánové, koupil si co si koupil, mohli byste to vzít tak jak to je, třeba nepochopit, ale přestat se mu už vysmívat? Aby jste vy nebyli někdy nuceni pracovat s takovým PC. A že si nahání příspěvky? A je přitom sám? Každý kdo se s ním pustí do jakékoliv diskuse, nahání příspěvky sám sobě. A že je jich dost.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Když myslíš... Tak tedy nechápu.
Teď jsem se díval, a Microsoft security essentials tam stejně nespustí, protože kalkulačka (ještě navíc 8 let stará) nesplňuje min. požadavky na win Vista a na starších OS to nejede
Teď jsem se díval, a Microsoft security essentials tam stejně nespustí, protože kalkulačka (ještě navíc 8 let stará) nesplňuje min. požadavky na win Vista a na starších OS to nejede
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”