Dobrý den,
pořídil jsem si Internet. Připojení k Internetu mám přes Wifi. První připojení probíhalo tak, že jsem zadal pro připojení do sítě 25místní kod. Zdálo se, že je vše v pořádku, ale Internet mi neběhal. Musel jsem vypnout windowsácký firewall (mám Win 7). Po vypnutí firewallu Internet chodil. Jenže když následně vypnu a zapnu počítač Internet mi nefunguje, přitom jsem žádné jiné nastavení ani konfiguraci neprováděl. Zkusil jsem tedy vrátit stav pomocí funkce obnovení systému do původního stavu. Interent opět fungoval, ale jen do chvíle než jsem PC vypnul a opět zapnul. Nevíte v čem může být problém?
Nefunkční Internet
Nefunkční Internet
Naposledy upravil(a) mike007 dne 21 čer 2010 11:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opraven překlep v názvu tématu
Důvod: Opraven překlep v názvu tématu
-
- Pohlaví:
Re: nefunkční Intenet
u sve site zatrhni fajfku pripojovat automaticky a sit pridat do sveho seznamu siti
Re: Nefunkční Internet
Mám zadáno možnost automaticky připojovat do sítě.
A druhá požadovaná věc, sit pridat do sveho seznamu siti. Něco jsem zkoušel, ale stále mi to nefunguje. Píše mi to hlášky typu:
Server DNS neodpovídá.
Připojení mezi přístupovým bodem a Internetem je přerušeno.
viz obrázky

A druhá požadovaná věc, sit pridat do sveho seznamu siti. Něco jsem zkoušel, ale stále mi to nefunguje. Píše mi to hlášky typu:
Server DNS neodpovídá.
Připojení mezi přístupovým bodem a Internetem je přerušeno.
viz obrázky

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaká máš IP, bránu a DNS?
Když dáš ping 77.75.72.3 tak to projde?
Když dáš ping 77.75.72.3 tak to projde?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Internet šel, jen do doby než jsem vypnul a zapnul PC. Pořád se mi to nedaří rozchodit. Když dám ping 77.75.72.3 tak to neprojde. Ve vlastnostech připojení mám 0 přijmutých packetů. Stále mi to píše:
"Neznámá síť",
"Problém s bezdrátovým adaptérem nebo přístupovým bodem",
"Adaptér Bezdrátového připojení k síti 2 nemá platnou konfiguraci protokolu IP."
Bude určitě nějaká zase prkotina, jak říkám Internet šel, dokud sem PC nevypnul a opět zapnul..
"Neznámá síť",
"Problém s bezdrátovým adaptérem nebo přístupovým bodem",
"Adaptér Bezdrátového připojení k síti 2 nemá platnou konfiguraci protokolu IP."
Bude určitě nějaká zase prkotina, jak říkám Internet šel, dokud sem PC nevypnul a opět zapnul..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže chyba není přímo v DNS - jakou máš IP, bránu a masku sítě?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Vše je vidět na obrázku. Nemám nastavenou výchozí bránu.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ty totiž nemáš vůbec IP. Asi se to dobře nespáruje.
Zkus vymazat všechny uložené sítě a připojit se znova.
Zkus vymazat všechny uložené sítě a připojit se znova.
To jsem zkoušel, bez úspěchu. Kde mohu nastavit IP? Co mám dělat? Vůbec si s tím nevím rady..
Já to dělám u WInXP- Ovládací panely-Síťová připojení, tam klikni pravým tlačítkem na tu síť, dej Vlastnosti, dej dole TC/IP a tamto nastav. Pokud máš nový internet, ve smlouvě je IP adresa a vše, tak to tam nastav.
EDIT// když klikneš pak normálně na to TC/IP, tak v pravo klikni na vlastnosti, tam to je.
EDIT// když klikneš pak normálně na to TC/IP, tak v pravo klikni na vlastnosti, tam to je.
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ideálně se podívej, co za IP dostaneš na tom druhém počítači, který se připojit dokáže. Potom ji sem napiš
Tak jsem nastavil stejnou Ip i bránu jako notebook, na kterém mi internet běží. Přestalo mi to psát hlášku: Problém s bezdrátovým adaptérem nebo přístupovým bodem. Přesto mi Inernet pořád nejde a v centru síťo vých připojení mám mezi pracovní sítí a internetem křížek..
Nastavení notebooku, na kterém mi běhá Internet bezproblémů

Nastavení mého PC

Nastavení notebooku, na kterém mi běhá Internet bezproblémů

Nastavení mého PC

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3098
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 08:53
-
- 8
- 5475
-
od Baggy
29 zář 2024 22:11
-
- 4
- 3434
-
od Dolpi
01 zář 2024 22:17
-
- 10
- 28759
-
od mmmartin
22 led 2025 21:47
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4817
-
od meda2016
14 srp 2024 12:30
-