Ahoj,
můžete mi někdo poradit spolehlivou GPS navigaci pro windows mobile 6.5 na telefon HTC Diamond touch 2? Je jich hrozné množství a nechce se mi vyhodit peníze zbytečně...
Díky moc!
// Změna názvu tématu. Původní název "HTC diamond touch 2" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla.
// mike007
Doporučte GPS navigaci pro HTC diamond touch 2
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: HTC diamond touch 2
Ahoj,
Mám HD2 a jsem velice spokojený s Garmin Mobile, protože se hodí jak do auta, tak do terénu (např. pro geocaching). Původně jsem měl na několikadenní testování iGo, ale ten mě nijak neoslovil.
Mám HD2 a jsem velice spokojený s Garmin Mobile, protože se hodí jak do auta, tak do terénu (např. pro geocaching). Původně jsem měl na několikadenní testování iGo, ale ten mě nijak neoslovil.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Doporučte GPS navigaci pro HTC diamond touch 2
Mám na telefonu navigaci Sygic Mobile a můžu jen doporučit.Na HTC Diamond Touch 2 funguje taky bezchybně.Mám to na tomhle modelu osobně vyzkoušeno.
Recenze ZDE .
Recenze ZDE .
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Re: Doporučte GPS navigaci pro HTC diamond touch 2
Také mohu doporučit Sygic, mám ho na Symbianu a běží parádně. Zase se zas ale nehodí do terénu, v Garminu jsou vynikající TOPO mapy i pro běží navigaci. U s tímto u sygice zase neobstojíš.
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”