Dobry den..Ted jak jsem si stahl novy patch na hru Battlefield BC2 a jak jsem hru zapl, prihlasil se na muj učet tak začaly nabihat servery(Refresh serveru) a při nabihani serveru se hra SEKLA.Zkousel jsem cekat i par minut..Proste nic..Patch je to myslim "553292" Nikdy jsem problemy nemel az ted..
Mam: 4GB ram NVIDIA GeForce GTS 250 - 512MB CPU: AMD Athlon II X2 245 OS: Windows 7 Ultimate Edition
Zdravím pred rokom cca možno aj dlhšie som mal problém s PC pokazený zdroj odpálil aj jednu RAM. červená je zla, tu som nevedel zohnať tam som kúpil tu čiernu coz mala sedieť avšak PC po určitom čase vytuhne úplne zamrzne a pomôže len reštart....
Poslední příspěvek
Slot je dobrý.. Dokonca ta nova čierna patriot ramka funguje aj v jednom aj v druhom slote.. Ale akonáhle tam nacvaknem aj druhu patriotku čiernu mal som ju na skúšku tak čierny obraz iba.
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...