Dobry den..Ted jak jsem si stahl novy patch na hru Battlefield BC2 a jak jsem hru zapl, prihlasil se na muj učet tak začaly nabihat servery(Refresh serveru) a při nabihani serveru se hra SEKLA.Zkousel jsem cekat i par minut..Proste nic..Patch je to myslim "553292" Nikdy jsem problemy nemel az ted..
Mam: 4GB ram NVIDIA GeForce GTS 250 - 512MB CPU: AMD Athlon II X2 245 OS: Windows 7 Ultimate Edition
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...