Zmena IP

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Mooby
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Zmena IP

Příspěvekod Mooby » 16 črc 2010 22:14

Zdravim,

Mam internet od chella a stala sa mi taka neprijemna udalost, dostal som ban na jednom servere s priciny nadavania, pozrel som sa na tento problem blizsie a zistil som ze som to nebol ja ale nejaky cesky (nic osobne len to bolo pisane cesky) fagan ktory dourazal cely server teda som dostal IP ban na pol roka s nevysvetlitelneho dovodu ked sa heslo skladalo s 8 pismen 3 cisiel a 2 znakov ktore asi takzo nejaky mlady fagan nabural.
Bol som sa informovat v chelle ako sa tato pricina mohla odohrat a tam som dostal od nejakeho nemrleho informatora za okienkom radu ze mi chello kedze mam dynamicku IP adresu mohlo pridelit nejaku zabanovanu IP, to naozaj netusim ako je mozne ale v poriadku, spytal som sa ako mozes dostat novu IP... poradili mi ze mam restartovat modem... spravil som tak, nepomohlo, dalsia rada bola taka ze si mam prist pre iny modem, to som uz zostal zaskoceny ale skusil som to ale ani to nepomohlo tak uz som tam dalej ani nesiel a obraciam sa na vas s otazkou ako zmenit na PC IP?
Dakujem
MSI K9N platinum, AMD Atlon X2 6000+ - coolermaster Tx3, Asus 5750 formula 1Gb, Corsair TX650W, 3Gb ram (2x1Gb+ 2x512Mb), 250Gb HDD

Reklama
jackm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Zmena IP

Příspěvekod jackm » 16 črc 2010 22:19

IP nejde změnit,tu ti poskytuje poskytovatel,ale podle mě bys mohl zkusit změnit MAC adresu,jen na vlastní nebezpečí,pokud máš třeba router,který flirtuje MAC adresy,tak by ti pak nešel internet,takže si tu původní MAC adresu radši někam napiš( http://cejvik.xf.cz/prilohy/zmena_mac_adresy/ ).

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • FB - změna hesla
    od Hirogen » 21 čer 2024 15:16 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    4406
    od Grander Zobrazit poslední příspěvek
    21 čer 2024 17:41
  • Změna poskytovatele internetového připojení
    od Fargotroniac » 09 říj 2024 08:15 » v Sítě - hardware
    17
    7251
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    12 říj 2024 18:59
  • Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
    od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    4
    9341
    od jkmaxfli Zobrazit poslední příspěvek
    31 bře 2025 19:19

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”