Hra Left 4 Dead 2 se freezuje

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

GPU
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Hra Left 4 Dead 2 se freezuje

Příspěvekod GPU » 04 srp 2010 14:21

Hoj mam problem se hrou L4D2 koupil sem si original a hru mi to zvlada bezproblemu na full pozadavky FPS pohoda ale je tam mensi problem kdyz vemu zbran nebo neco jinyho nebo staci jen zmacknout tlacitko E(pouzit) tak to freezne asi na 5-10s ale nedela to jen pri tomhle dela to i pri strileni atd proste pri hrani myslim si ze to je neco se zvukem bo tak protoze jak to freezne sekne se i zvuk a porad ho to opakuje dokola jako spam uz nvm co s tim...neda se to hrat driv mi to nedelalo a to sem ji mel stazenou pak sem preinstaloval PC na windows 7 koupil original hru a zacalo to delat myslite ze mi tam neco chybi? nejakej program bo tak? kamos koupil hru semnou mame ji oba a mu to jede vpohode a patche nam to stahlo samo zkousel sem to i preistalovat... pls poradte mi

Reklama
GPU
nováček
Stav:

Re: Hra Left 4 Dead 2 se freezuje

Příspěvekod GPU » 04 srp 2010 14:23

jaj sem to tema napsal jinam sry :D

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 04 srp 2010 14:28

Normálně při online hře?prostě se to sekne,hrabe HDD a zvuk je pořád dokola?to mám taky.Začalo to po update Passing DLC aspoň se to říká.Já sem to řešil dlouho.Až to dají do kupy,začnu znovu hrát.Zatím to přešlo přes delete local :bigups:
Nevím jak to řešit.Máš zaplé community ve hře?všimni si,když se někdo přihlásí,tak to začne dělat,slabě se to sekne.

GPU
nováček
Stav:

Příspěvekod GPU » 04 srp 2010 17:24

nj ale me to dela nejak moc proste nemuzu ani zmacknou E jak to dam hned freez omg co s tim mam ddelat? nez vemunejakou zbran tak sem mrtvej jak dlouho freezne

Zpět na “Hry”