Ahoj všichni, máme už dlouho ICQ, netuším jakou verzi a jedna zpráva od člověka, který není v kontaktech se zobrazuje takto:
Ďđčâĺň ×ňî äĺëŕĺřü? Nevíte, co s tím? Je možné, že by to bylo tím, že ho nemáme přidaného do kontaktů nebo to jen vtipálek nějak "zahesloval"? Díky Veronika
V ICQ mám zprávu od člověka „Ďđčâĺň ×ňî äĺëŕĺřü“ – kdo/co to
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
V ICQ mám zprávu od člověka „Ďđčâĺň ×ňî äĺëŕĺřü“ – kdo/co to
Naposledy upravil(a) Myloš dne 26 srp 2010 21:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odděleno z cizího pžíspěvku. Nikdy své vlastní dotazy nevkládej do cizích příspěvků; vždy si založ svůj vlastní dotaz.
Důvod: Odděleno z cizího pžíspěvku. Nikdy své vlastní dotazy nevkládej do cizích příspěvků; vždy si založ svůj vlastní dotaz.
Re: Při ukončení ICQ zmizne panel jazyků v systémové liště
Vložila jsi svůj (jiný) problém do mého vlákna. To příště nedělej - založ si vlastní. Přesto ti poradím: je to v kódování Cyrilice Windows 1251 a při přepisu do latinky to znamená: Privet što dělaješ (Ahoj, co děláš). Někdo se pokouší s tebou konverzovat. Já tyto nabídky ignoruji.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Pohlaví:
Re: Nevíte, co s tím?
veronika242 píše:Ahoj všichni, máme už dlouho ICQ, netuším jakou verzi a jedna zpráva od člověka, který není v kontaktech se zobrazuje takto:
Ďđčâĺň ×ňî äĺëŕĺřü? Nevíte, co s tím? Je možné, že by to bylo tím, že ho nemáme přidaného do kontaktů nebo to jen vtipálek nějak "zahesloval"? Díky Veronika
Veroniko klikni v panelu ICQ pravou myší na uživatele a vyber Blokovat uživatele. Když se ti někdo takto vnucuje tak máš hned možnost vybrat mezi Povolit anebo Blokovat.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: V ICQ mám zprávu od člověka „Ďđčâĺň ×ňî äĺëŕĺřü“ – kdo/c
Já bych doplnil BlueSpirita trochu drsnějším tónem. Jen hlupák si pouští do počítače (a nejen do počítače) cizí lidi. Podobný kontakt bych ignoroval od prvního okamžiku, kdy bych ho zahlédl jen koutkem oka. Říká se sice "důvěřuj, ale prověřuj" na netu však preferuji "nedůvěřuj nikomu a sakra dobře všechno prověřuj!" 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Protože jsem dostal přes SZ dotaz na to, jak jsem ten text rozkódoval, tak to raději uvádím tady i pro ostatní:
Uvedený text jsem zkopíroval do textového souboru a uložil na disk. Tento soubor jsem pak otevřel v prohlížeči textových souborů v Total Commanderu (prohlížeč se jmenuje Lister - přes F3), a v menu Kódování jsem nastavil Cyrilice Windows 1251. Výsledek uvidíš okamžitě. Ten mezikrok s uložením tohoto dočasného souboru byl nutný, protože editační mód v Total Commanderu neumožňuje nastavit toto kódování. V prohlížeči ano.
Uvedený text jsem zkopíroval do textového souboru a uložil na disk. Tento soubor jsem pak otevřel v prohlížeči textových souborů v Total Commanderu (prohlížeč se jmenuje Lister - přes F3), a v menu Kódování jsem nastavil Cyrilice Windows 1251. Výsledek uvidíš okamžitě. Ten mezikrok s uložením tohoto dočasného souboru byl nutný, protože editační mód v Total Commanderu neumožňuje nastavit toto kódování. V prohlížeči ano.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Pohlaví:
OT
// Zajímalo by mne kam ty lidi na ty kontakty chodí a podle čeho si vybírají "oběti". Brouzdám pořád, ale nikde na žádný kontakty nenarážím a ani by mne nenapadlo někoho si přidávat - je to nějaký divný a nechápu smysl tohoto počínání.//
// Zajímalo by mne kam ty lidi na ty kontakty chodí a podle čeho si vybírají "oběti". Brouzdám pořád, ale nikde na žádný kontakty nenarážím a ani by mne nenapadlo někoho si přidávat - je to nějaký divný a nechápu smysl tohoto počínání.//
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky to nechápu, ale Rusáci se stejně montují do všeho. Tyto kontakty si mě přidávají tak jednou za měsíc, vše poctivě ignoruji 
Ale tak to není jen přes Icq, ale i přes jiné komunikační programy, i hry. Přihlásíš se do online hry, a první, co vidíš je vzkaz od nějakého Rusáka

Ale tak to není jen přes Icq, ale i přes jiné komunikační programy, i hry. Přihlásíš se do online hry, a první, co vidíš je vzkaz od nějakého Rusáka

-
- Pohlaví:
A to samé na FB, tam chce taky někdo být každou chvíli přítelem. Mělo by tam být tlačítko "Trhni si"
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Žádost o přidání do listů kontaktů nepovolit, dále následuje ban. 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Pohlaví:
Owner - tak ještě poraď jak na ten ban. 

Zpět na “Komunikace na internetu”