Hláška : E:Program files\Microsoft Games\Gears of War\binaries\wargame-g4wlive.exe: Nemůžeš spustit hru s modifikovaným spustitelným souborem. Přeinstaluj prosím hru.
PC hardwarově na to mám, nainstalované je to taky dobře, vlastně úplně klasicky...vložit cd pak nainstalovat podle daných českých instrukcí a pak spustit, originálka to taky je, ale prostě za boha nemůžu přijít na to co mám vlastně udělat abych to rozjel. V hlášce mi to taky píše ať reinstaluju hru…to sem už 2x udělal i s vyčištěním registrů a restartováním a pořád jakmile to chci spustit, tak zase.
Jinak spustit to nejde než autorunem(z cd) Startup-em nebo přímo přes ten WarGame-G4Wlive.exe nic jiného ve složkách není k výběru . Ani klíč to po mě nechtělo(který je samozřejmě na manuálu) při instalaci. Jsem v koncích a to jsem se tak těšil na víkend beze spánku :)
Poraďte prosím.
Gears of War chyba při spuštění Vyřešeno
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Gears of War chyba při spuštění
Postupuj podle návodu.Hru musíš aktivovat na službě. http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vy ... ndows-live
Přijď s kladným vyřešením.
Přijď s kladným vyřešením.

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No pokusím se, problém je ten že se mi ani hra nespustí, takže je mi záhadou ji nejdřív aktivovat a až pak teprve spouštět. Ale každopádně vyzkouším.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak sme na tom?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tato věta "Nemůžeš spustit hru s modifikovaným spustitelným souborem." spíše ukazuje na nelegální hru. Nevím proč by originální hra měla upravený spustitelný soubor. Takže přiznej barvu!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Stáhni si patche z této adresy.Mi to dělalo taky.
http://gearsofwar.herniweb.cz/viewpage.php?page_id=12
http://gearsofwar.herniweb.cz/viewpage.php?page_id=12

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže přesně jak píše sasshrek stačí stáhnout patch. Ještě ze stránky http://www.cdprojekt.cz/download.asp?ac ... type=Patch to jde také. Tam sem to stahoval teď já, ještě než sem si přečetl jeho příspěvek. Je to ten patch 1.03. A bez problémů se to rozjede.
Mirek1 díky, s tím Games for Windows Live. Konečně sem si díky tomu zařídil ten účet.
Pic : Prosím chápu, že jsi tu moderátor a respektuji tě, obzvlášť s tvým obrovským levelem, ale také na druhou stranu by jsi za ty roky mohl být někde jinde než kupříkladu já, nebylo by proto lepší si tu hlášku prvně ověřit, než bezhlavě po mě vystartovat ať se přiznám že je to stáhnuté?
Díky tedy za pomoc.
Mirek1 díky, s tím Games for Windows Live. Konečně sem si díky tomu zařídil ten účet.
Pic : Prosím chápu, že jsi tu moderátor a respektuji tě, obzvlášť s tvým obrovským levelem, ale také na druhou stranu by jsi za ty roky mohl být někde jinde než kupříkladu já, nebylo by proto lepší si tu hlášku prvně ověřit, než bezhlavě po mě vystartovat ať se přiznám že je to stáhnuté?
Díky tedy za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 4528
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek