Ahoj, tak mám takovej ot dotaz.
Na netu si sestavím počítač za 18 000. Přijdu do kamenného obchodu a řeknu jim, tuhle sestavu můžu sehnat za 18 000, uděláte cenu nižší?
Pošlou mě k šipku nebo se budou snažit? Máte s tímto někdu zkušenost?
E-shop vs. kamenný obchod Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: E-shop vs. kamenný obchod
Záleží obchod od obchodu. Někde ano a někde tě pošlou do míst, kam slunce nesvítí. V drtivé většině jsem se ale setkal, že to poskládají za jejich ceny. Jedině u TS Bohemky byla akce, nevím jestli ještě je, že pokud to nejdeš někde levněji, tak ti nabídnou ještě výhodnější cenu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: E-shop vs. kamenný obchod
Já jsem svýho času narazil na dvě prodejny, kde nabízeli cenu nižžší než konkurence. Udělal jsem u nich několik koleček, až u jedný řekli, ať se nezlobím, ale že pod nákladový ceny nepůjdou a tak jsem to vzal od druhý. Úspora asi 30%. Je to tak 10 let. Ale od tý doby, co dělá brácha v oboru, tak to nemám zapotřebí.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: E-shop vs. kamenný obchod Vyřešeno
Asi to nebudu lámat přes kolemo a objednám to online. Díky