Zdravím,
po dlouhé době tu mám opět prosbu o radu, tentokrát se týkající výběru dotykového telefonu. Od telefonu nic neočekávám, snad jen jediné plus bude absence stylusu, jelikož ten mi ani na MDA nevyhovoval. Cena by měla být kolem 2500,-
Můj kandidát je prozatím LG GS290 Cookie Fresh.
Předem dík za rady.
Tip na levný "dotykáč" Vyřešeno
Tip na levný "dotykáč"
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tip na levný "dotykáč"
Za sebe Samsung Star. Sám ho mám a zatím maximální spokojenost. Na to LG nadávají a sám prodejce mi říkal, že se jich zhruba třetina do půl roku vrací na reklamaci
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak na ten jsem taktéž koukal, je mi štve, jak ho má každej, kam se kouknu.
OT/ To samé mám i se sluchátkama. Dříve Koss Porta Pro neměl skoro nikdo, teď je nosí skoro i batolata,..
Ještě k tomu Staru. Vadí mi tam absence 3.5mm jacku.
OT/ To samé mám i se sluchátkama. Dříve Koss Porta Pro neměl skoro nikdo, teď je nosí skoro i batolata,..
Ještě k tomu Staru. Vadí mi tam absence 3.5mm jacku.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na to bych se vůbec nedíval. To vypovídá jen o tom, že je ten telefon oblíbený a že je kolem něj obrovská komunita
Taky jsem hledal co nejlevnější dotykáč za tuhle cenu a vybíral jsem pěkně dlouho až mi padnul do oka Star a musím říct, že jak jsem jej někam odložil, tak se hodně lidí ptalo, co to je za telefon a když jsem jim řekl, že stál jen 2k, tak se divili, protože od pohledu vypadá opravdu jako dražší stroj. Co se týká funkcí, tak maximální spokojenost. Rychlý přístup k sociálním sítím, JAVA, psaní SMS je buď na displayi, nebo na softwarové qwerty a nebo prstem na display. Rychlost dobrá a citlivost na dotyk taktéž. Výdrž při hodně frekventovaném používání mám i týden. Za ty peníze opravdu nejlepší volba.
Za stovku koupíš redukci. Kvůli takové kravině kupovat horší mobil je blbost

Za stovku koupíš redukci. Kvůli takové kravině kupovat horší mobil je blbost
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Pravdou je, že z dotykových jsem krom HTC neměl žádný levný dotykáč, právě až na Star. Sem tam se člověk s většími prsty nemůže trefit, ale zas je pravdou, že to bude asi u každého dotykáče se stejně velkým displayem stejné.
No dobrá, nechám to tu ještě do večera oteřené a pokud nepadne jiný tip, pročtu ještě pořádně recenze a nejspíš do něj půjdu.
Zatím dík
No dobrá, nechám to tu ještě do večera oteřené a pokud nepadne jiný tip, pročtu ještě pořádně recenze a nejspíš do něj půjdu.
Zatím dík

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám pazoury jak lopaty a píše se mi na něm dobře. Jinak recenzí je spousta viz. tady, tady a tady
Taky sháním nějaký levný "dotykáč", napadl mě Star, má ho i kamarád. Je dobrý, ale vadí mi absence wi-fi
U mě zatim vede Samsung s5620 monte
U mě zatim vede Samsung s5620 monte
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tip na levný "dotykáč" Vyřešeno
Wifi je ti u tohoto telefonu k ničemu, protože aby se na ní dalo relativně dlouho serfovat, tak musíš být na nabíječce, protože při těchto kapacitách baterií ti ten mobil vydrží tam půl hodiny a je vybitý. Ten Star se dělá i s Wifi, ale nedováží se k nám
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Levný PC ke karte GTX 1660 Super
od michal84 » 11 dub 2025 15:45 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 35
- 7804
-
od Kogaku