nVidia GeForce 6100 nForce 405
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nVidia GeForce 6100 nForce 405
Takže mám INTEGROVANOU! grafiku od nVidie GeForce 6100, která zas tak velkej výkon nepodává. Na youtube sem našel pár návodů kde hrál cod4 a měl kolem 12.16 FPS, pak grafiku přetaktoval a měl kolem 25-40 FPS. Takže opět bych prosil o podobný návod s chlazením atd. Děkuji všem kteří odpovědí na mé témata díky
Přetaktovával v EVGA OVERCLOCK

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nVidia GeForce 6100 nForce 405
Pff, promin, ale na to bych asi řekl jenom slovo Demence.
I když budeš mít, těch tvojich 25-40 FPS tak to ani z daleka nestači na nějakou Cod 4. Jelikož je to hodně malo na FPS hry. Kdybys chtěl třeba jenom tak ten takt zvednout tak neřeknu, ale hádám, že to budeš chtít na hraní. Což nemá smysl.
PS:jenom můj názor, možno se ti ještě i někdo ozve
I když budeš mít, těch tvojich 25-40 FPS tak to ani z daleka nestači na nějakou Cod 4. Jelikož je to hodně malo na FPS hry. Kdybys chtěl třeba jenom tak ten takt zvednout tak neřeknu, ale hádám, že to budeš chtít na hraní. Což nemá smysl.
PS:jenom můj názor, možno se ti ještě i někdo ozve

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no já hraju jenom css na rozlišení 1024x768 mám tak 22 FPS takže kdybych to trochu zvedl sem myslel že bych měl trochu víc FPS
Grafiku budu kupovat novou ale ještě před upgradem bych chtěl trošičku zvýšit výkon. Sem chtěl jenom zkusit o kolik se tak výkon může zvětšit?

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Aha, to jsem nevěděl, že budeš chtit upgradovat, každopádně o tom nic nevím. 

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2326
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:34