Aha, tak toho sem si nevšimla.. Tak je tolik zpráv, že z toho jde člověku hlava kolem Ne, myslím, že toto je celkem zajímavý rozhodnutí. Jde o to, jak to řešit, když je to už v ceně výrobku? Např. mamka na firmu u alfacompu koupí DVD a řekne a teď mi odečtěte poplatek? Nikde není psaný kolik je, jen že je zahrnut v ceně..
Acer TimelineX 4820T - OS:Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple *Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
No, nějak si to zatím nedokážu představit v praxi, ale bylo by to fajn - škoda, že ten exterák už mám
Ne, nejde o prachy, ale o princip. Třeba na exteráku mám právě jen zálohu svých foto, video, škola, ... a videí, co přehrávám do NB z VHS - rodinné snímky, sbor, tábory, ... Nic, co podléhá poplatku a stejně byl uhrazen, že..
X: Tož prachy jí dám stejně já, ale být to bez poplatků, tak je to fajn
Acer TimelineX 4820T - OS:Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple *Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Néééé Myslela jsem, že mi je jako nebude platit celé Ale já zas tolik DVD nekupuju, ale až začnu ty naše videa házet na DVD, tak to se pak prohnu celkem dost, tak každá kačka dobrá.