Dobrý den chtěl bych požádat o pomoc , nevim přesně o co jde v počítačích se nevyznám jde o toto :
Při zapnutí notebooku mi nenajede vůbec operační system MS Win pouze obrazovka odkud se můžu dostat na nějaké boot menu klávesy F2 a F12 nic víc nemůžu a notebook stále pípá což před tím nedělal v intervalu asi jako při couvání a automobilů .
Nevíte v čem by mohl být problem ? předem díky .
Upraven název. Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a také se jimi řiď! Pic
Nenaběhne OS na notebooku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: S.O.S
Vítej na PC-Help!
S tím S.O.S. si se dostal na nejvyšší příčky se stupidním nadpisem problému, a to jsi jistě před chvílí četl pravidla fóra:
Co je to systém MS Win?
Instaloval si před tím něco, anebo dělal v systému nějaké změny?
Klávesy F nefungují - použij je.
S tím S.O.S. si se dostal na nejvyšší příčky se stupidním nadpisem problému, a to jsi jistě před chvílí četl pravidla fóra:
název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu. Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně
Co je to systém MS Win?
Instaloval si před tím něco, anebo dělal v systému nějaké změny?
Klávesy F nefungují - použij je.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nenaběhne OS na notebooku
Příčin může být vícero. Jednou z nich je vadná paměť, nebo i GK. Pokud je notebook v záruce, tak reklamovat, jinak se obrátit na servis. Použil jsi uvedené klávesy F a pokusil se spustit nouzový režim?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Omouvám se pravidla jsem nečetl přiznávám potřeboval jsem rychle pomoc .
Nic jsem neinstaloval , změny neprováděl . MS Win - myslel jsem operační systém Windows (Vista) ,ty F2 a F12 jsem zkoušel na ty system reaguje ale tam jsem se do ničeho nepouštěl protože nevim která bije .
Notebook je v záruce ale nevim jestli se vzatahuje i na problemy s Windows nebo v případě zavirování PC . Ale asi mi nic jinýho nezbyde než ta reklamace
protože sám si nevim rady .
Nic jsem neinstaloval , změny neprováděl . MS Win - myslel jsem operační systém Windows (Vista) ,ty F2 a F12 jsem zkoušel na ty system reaguje ale tam jsem se do ničeho nepouštěl protože nevim která bije .
Notebook je v záruce ale nevim jestli se vzatahuje i na problemy s Windows nebo v případě zavirování PC . Ale asi mi nic jinýho nezbyde než ta reklamace

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus v nabídce po stisknutí klávesy F? vybrat nouzový režim, zda notebook naběhne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ne zkoušel jsem to ale bohužel ani tam se nedá dostat ........
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1561
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 21:49