kritika článku
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kritika článku
Ahoj, mohli by jste mi ohodnotit tento článek? http://www.zajimavosti.g6.cz/zajimavosti/zrychleni_pc.php Za každou kritiku jsem vděčný. Díky
-
- Pohlaví:
Re: kritika článku
Chápu tvůj elán a tak tě malinko zchladím
Ten popis je v podstatě dobrý, ale je nutné to celé přepracovat.
Především proto, že program je lokalizován v češtině a tak je třeba to napsat česky a s českými screeny. A to jak je ten text naplácnutý na obrázku také nevypadá pěkně.

Především proto, že program je lokalizován v češtině a tak je třeba to napsat česky a s českými screeny. A to jak je ten text naplácnutý na obrázku také nevypadá pěkně.

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nerad kritizuju, protože většina těch, kteří o ní žádají jsou pak vulgární, ale když jsou ty vánoce, tak to risknu
Nedostatky ti popíšu jen bodově. Pak se s tím buď poper nebo se na to vys* Přece nebudeš poslouchat nějakýho vocasa z Pardubic
1. Obrázky
- cikcak rozházené v návodu. Proč??
- Když kliknu na obrázek, jsem okamžitě mimo návod a pro návrat musím použít tlačítko Zpět. Musíš také myslet na lidi, kteří s počítačem moc neumí a tudíž pořádně neví, jak se vrátit na předchozí stránku. Když už tam dáváš miniatury, nastav je tak, aby se otevíraly v novém okně nebo tak, jak to mám já v tomto článku: http://www.bastleni.eu/blog/80-geocaching
2. Text
- vcelku dobře napsané, jen jsem dost alergický na neustále se opakující slova. U tebe to je například "Dále"
- kroky v programu je dobré psát tučně (např. klikněte na tlačítko Run Ccleaner )
- Větu "Já osobně používám..." dej klidně pryč. Nikoho nezajímá, co ty osobně používáš. Musel bys být nějaká osobnost, aby to mělo váhu. Kdybys něco takového napsal zde na fóru, dejme tomu, ale do návodu to nepatří.
- Pro návod použij český Ccleaner
Taky mě dost překvapilo, že na stránkách s názvem Zajímavosti ze světa zvířat s sportovců je návod na Ccleaner. Na takových stránkách bych ho určitě nehledal

Nedostatky ti popíšu jen bodově. Pak se s tím buď poper nebo se na to vys* Přece nebudeš poslouchat nějakýho vocasa z Pardubic

1. Obrázky
- cikcak rozházené v návodu. Proč??
- Když kliknu na obrázek, jsem okamžitě mimo návod a pro návrat musím použít tlačítko Zpět. Musíš také myslet na lidi, kteří s počítačem moc neumí a tudíž pořádně neví, jak se vrátit na předchozí stránku. Když už tam dáváš miniatury, nastav je tak, aby se otevíraly v novém okně nebo tak, jak to mám já v tomto článku: http://www.bastleni.eu/blog/80-geocaching
2. Text
- vcelku dobře napsané, jen jsem dost alergický na neustále se opakující slova. U tebe to je například "Dále"
- kroky v programu je dobré psát tučně (např. klikněte na tlačítko Run Ccleaner )
- Větu "Já osobně používám..." dej klidně pryč. Nikoho nezajímá, co ty osobně používáš. Musel bys být nějaká osobnost, aby to mělo váhu. Kdybys něco takového napsal zde na fóru, dejme tomu, ale do návodu to nepatří.
- Pro návod použij český Ccleaner
Taky mě dost překvapilo, že na stránkách s názvem Zajímavosti ze světa zvířat s sportovců je návod na Ccleaner. Na takových stránkách bych ho určitě nehledal

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, tak díky moc za reakce, určitě se jimi budu řídit. Kvůli nim jsem to sem dával. Musím přiznat, že mě spousta věcí vůbec nenapadla. Např., že prográmek je v češtině, obrázky v textu atp. Díky moc za kritiku 
S titulkem máte pravdu, ale chci mít všeobecně zaměřený web, nicméně asi to budu muset změnit

S titulkem máte pravdu, ale chci mít všeobecně zaměřený web, nicméně asi to budu muset změnit

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”