Ahoj. Hledám někoho, kdo by mi pomohl se semestrální prací do konce tohoto roku musím ji 3.1. odevzdat. Limit je 1000-1300 slov na téma Porovnání poskytovatelů Internetu v dané oblasti-na výběr jsou České Budějovice, Brno, Ostrava. Podmínky práce:v dané oblasti zjistěte poskytovatele Internetu;
porovnejte jejich nabídky z cenového (poměr cena výkon),technologického hlediska a hlediska podpory zákazníkům (možnosti kontaktování,ohlasy na Internetu? apod.). Opravdu to hoří a jsem ochotna zaplatit až 400Kč tomu, kdo by mi jí napsal. Díky a krásný vánoce!!kontakt:lucik25@seznam.cz
Prosím o pomoc se semestrálkou „Poskytovatelé internetu“*
Prosím o pomoc se semestrálkou „Poskytovatelé internetu“*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 23 pro 2010 23:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Poskytovatelé internetu“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Poskytovatelé internetu“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Poskytovatelé internetu“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Poskytovatelé internetu“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Poskytovatelé internetu
Zde máš nějaké zdroje >>> http://www.internetprovsechny.cz/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 7695
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 18:59
-
- 8
- 3489
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12979
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4940
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3602
-
od petr22