Mam taky problem:
Začal som hravať cs 1.6, kupil som si steam a neviem, jak to je možne, že ked hodin smoke, tak mi padne FPS na 20 a to sa neda hrať.
Pomôže mi stým niekto? Parametre pc su v popise v profile.
/*
Oprava nadpisu „cs 1.6“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „cs 1.6“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Dále – možná ti připadá děsně kůůůl psát hlvadiny typu „nwm“, ale ono to není kůůůl, nýbrž naveskrz hloupé. Namísto toho bys mohl radši používat větnou interpunkci.
Myloš
*/
CS 1.6 – padá mi FPS na 20.*
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: cs 1.6
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Je to naprosto normální jev a děje se mi to pořád a to mám PC, co zvládá Crysis na very high
Stěžuje si na to víc lidí a nedej bože, že bys tím smokem proběhl, to spadnou FPS na minimum
Je to naprosto normální jev a děje se mi to pořád a to mám PC, co zvládá Crysis na very high

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ahoj, mám NS a když proběhnu smokem, tak spadne fps ze 100 na 99
, ale jenom nachvilku..

- StrejdaSam
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
strejdasam znamena to FRAME PER SECOND OBRAZKY ZA SEKUNDU !!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2782
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 3
- 3063
-
od Signalista97