Alarm, když mi někdo vleze na PC Vyřešeno
Alarm, když mi někdo vleze na PC Vyřešeno
Sestry mi stále lezou na PC, existuje něco co zapípá, když někdo např. pohne myší?
Re: Alarm, když mi někdo vleze na PC
Na co alarm, tak si tam nastav heslo ne?
Kdyz nekam pujdes, tak se odhlas. Jestli mas zaheslovany acc, tak se ti na PC nedostanou.
Smazána duplicitní rada. Pic
Smazána duplicitní rada. Pic
Toddler Keys - zamknutí klávesnice, myši, mechanik, vypnutí PC. PC pokračuje v práci.exe

AlertMobile Pro v4.0 0,5MB hlídá neautorizovaný přístup k vašem PC (dokonce zašle varovnou SMS!!!).zip

AlertMobile Pro v4.0 0,5MB hlídá neautorizovaný přístup k vašem PC (dokonce zašle varovnou SMS!!!).zip

Naposledy upravil(a) X dne 31 pro 2010 15:23, celkem upraveno 1 x.
Jo, když se odhlásím tak se mi tam nedostanou, takovej blbec nejsem, ale já třeba stahuju a to odhlášení nepřipadá v úvahu a vůbec chci aby mi tam nelezli i když jsem odhlášenej, mohli by mi s tim stejně něco udělat. Já budu nejspokojenější, když to zapípá a pak, už jim jenom řeknu ať jdou pryč.
Tak to bych pouzil od X Toddler keys.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemusíš se odhlašovat, stačí dát Přepnout uživatele a když se budeš chtít přihlásit na účet tak to bude chtít heslo - když dáš přepnou uživatele bude to pořád stahovat, nebo si nastav spořič obrazovky a nastav at to po probuzení skočí na úvodní obrazovku a chce to heslo, to jsou 2 jednoduchý řešení
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, pokud to těm sestrám nestačí, že jim to zakážeš, co když jim to zakážou rodiče? Pokud nebude stačit slovní varování ... kolik jim je? Co tak jim pořídit vlastní PC? To jsi takový škarohlíd, že nepochopíš, že ony chtějí taky být na PC? Být Tvá sestra tak to vytáhnu ze zásuvky 
Teď vážně, domluva, výprask, jiné řešení (PC pro sestry), nepřipadá něco v úvahu?

Teď vážně, domluva, výprask, jiné řešení (PC pro sestry), nepřipadá něco v úvahu?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Ne já mam notebook, oni kompa maj, ale jak viděj touchpad atp. tak mi tam lezou... a už to neřešte XD