CoD Black ops-frezze po ukázkách Vyřešeno
CoD Black ops-frezze po ukázkách
Čus. Koupil sem si CoD Black ops... instalace v pohodě, spustim gamesu, ale po reklmě Activision (sedí tam chlap s dvěma bouchačkama) se mi to frezzne... A ve správci úloh je stav: Neodpovídá... nevíte někdo co s tim pls? Je mi líto 1200 Kč :/:/.. Díky :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CoD Black ops-frezze po ukázkách
Možná by pomohlo dopsat sestavu, na které se to pokoušíš rozjet.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Win 7, AMD Athlon II160u, nVidia GeForce 6150SE, 3GB RAM, jestli chcete vědět ještě něco tak řekněte
.. Mám celkem slabej PC ale kámoš to pohodově rozjel na 2x horšim notebooku...

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ta grafika je hodně bídná.... Ta hra sama o sobě stojí za hov**, ale na nějaké super low detaily by to mohlo jet. Zkus novější ovladače grafiky
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě to je kvůli nepodporované grafice. Oficiálně chtějí aspoň 8600GT a ta je mnohonásobně výkonější. Takže taky je mi líto tvých 1200Kč ale příště se snad předem podíváš, jestli tu hru vůbec rozjedeš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Pokuď si hru koupil přes internet, můžeš ještě reklamovat bez udání důvodu 

Google !!!
Re: CoD Black ops-frezze po ukázkách Vyřešeno
Nj tak já měl vyhlídlej jinej.. ale dostal sem jinej tak co už
. Ale děkuju moc všem :)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-