chtěl bych se zeptat jestli mi doporučíte přejít z XPéček na 7mičky na notebooku (už trochu starším) s parametry:
CPU: AMD turion 64 x2 mobile technology
RAM: 2.GB Dual channel DDR2 @332MHz (5-5-5-15)
mother board: Hewlett-Packard 30C2
kdyžtak sem našel na webu stejnej notebook http://www.lan-shop.cz/hewlett-packard- ... 715b-45102 akorát že tam maj Visty a né XPéčka jako já...
viděl sem pár zkoušek např. http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... quirements
kde měli horší sestavu a šlo jim to bez problému jak napsali..
prosím pište vlastní názory na ten přechod na 7mičky..:) díky!
Doporučíte mi přechod z XP na 7? (Turion, 2 GB RAM)*
Doporučíte mi přechod z XP na 7? (Turion, 2 GB RAM)*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 01 led 2011 11:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „přechod z XP na 7“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „přechod z XP na 7“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „přechod z XP na 7“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „přechod z XP na 7“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: přechod z XP na 7
Ahoj,já sem W7 zkoušel a líbil se mi.Instalace trvala kolem 20 minut,příjemný prostředí a rychle sem si na ně zvyknul,teď už ten komp nemám a jedu na XP.Záleží na tobě.Taky záleží na verzi kterou bys chtěl,já měl Home.Myslim že bys je rozjel v pohodě.
edit: Nevšim sem si že už tam ten odkaz máš.
edit: Nevšim sem si že už tam ten odkaz máš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 3544
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 16:57