Zdravím,
poslední dobou mám problém s nahráváním obrázků na net. Občas to jde, občas to jde ale fakt pomalu a občas to prostě nejde což bývá nejčastěji.
Nevím čím by to mohlo být, snad jen že to myslím začalo s reinstalem OS na Win 7 (dřív jsem měl staré dobré XP). No a teď když chci nahrát obrázek buď to po chvíli ukáže jako že vypadne net a přitom jde, nebo ukazatel stavu nahrávání (třeba na fcb) se buď kousne někde ve středu nebo dojede až do konce a tam se to zasekne.
Nemám vůbec tušení čím by to mohlo být. Zkoušel jsem to na Firefoxu, kde jsem upravoval registr, který výrazně zvedl rychlost načítání stránek ale zkošel jsem to i na IE a je to to samé. Zkoušel jsem měřit rychlost připojení (8 Mbit/s mám od poskytovatele ve smouvě) na serveru http://www.dsl.cz kde mi to vždy ukazovalo asi nejpřesnější výsledky a rychlost netu je v pohodě, těsně pod hranicí 8 Mbit/s, download taky OK ale Yu uploadu se mi ukázalo -1 kbit/s což jsem jako fakt nepobral... Ale jak říkám, občas jde, občas ne. Ale už mě to začíná lézt na nervy... Díky za rady
/*
1) Oprava velmi hloupého (nulovou informační hodnotou oplývajícího) nadpisu „Problém s internetem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
2) Rozdělení dlouhého textu do odstavců + zvýraznění důležitých míst. Zkus to takhle příště sám – vidíš, o kolik je to přehlednější.
Myloš
*/
Nefunguje (nebo velmi špatně funguje) mi upload obrázků.*
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nefunguje (nebo velmi špatně funguje) mi upload obrázků.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 09 led 2011 18:50, celkem upraveno 3 x.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje (nebo velmi špatně funguje) mi upload obrázků.
Tak možná vím kde je chyba, vypadá to že je problém nahrávat na některé servery velké soubory... Ale nevím proč a nevím co se s tim dá udělat...
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No tak lidi, fakt nikdo nemáte tušení čím by to mohlo být??? Je to docela závažná věc páč uploaduju obrázky poměrně často...
-
- Pohlaví:
Něco podobného se zde nedávno řešilo a odpověď máš ve svém dotazu - velké soubory rozdělit.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
uploadni na http://www.upload.jabko.net nějakej soubor (max. 15MB +- pár kilo) a jak dlouho to bude trvat, pak spočítej průměrnou rychlost
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
A jak mám asi dělit obrázky??? A k čemu mi bude rychlost? Jako, já vím jakou rychlost mám ale dejme tomu že bude menší ale to přece neznemožní upload obrázků ne?
EDIT: Co se nahrávání na ten serer týče, zprva jsem zkoušel nahrát +- 15 MB soubor ale po 10ti minutách jsem to vzdal, takže jsem tam ykusil nahrát +- 400 kB soubor a tak po minutě se nahrál, zkusil jsem to znovu a nahrál se do 5 sekund maximálně. Tak jsem zkusil upnout obrázek tam, kam jsem psal že to nejde a ejhle, šlo to. Otázka je na jak dlouho to zase půjde. Většinou je to otázka pár minut a už to zase nejde. Mám pocit že chyba musí být někde u mě... Ale kde?
EDIT: Co se nahrávání na ten serer týče, zprva jsem zkoušel nahrát +- 15 MB soubor ale po 10ti minutách jsem to vzdal, takže jsem tam ykusil nahrát +- 400 kB soubor a tak po minutě se nahrál, zkusil jsem to znovu a nahrál se do 5 sekund maximálně. Tak jsem zkusil upnout obrázek tam, kam jsem psal že to nejde a ejhle, šlo to. Otázka je na jak dlouho to zase půjde. Většinou je to otázka pár minut a už to zase nejde. Mám pocit že chyba musí být někde u mě... Ale kde?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3766
-
od Kopi
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 11:47
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 5839
-
od drobino
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7651
-
od Renee
19 srp 2024 14:01
-
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4856
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
-
- 7
- 3553
-
od martanius