Nejspíše špatná WIFI na netbooku Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

jackm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Nejspíše špatná WIFI na netbooku

Příspěvekod jackm » 09 led 2011 20:39

Ahoj.
Mám netbook Acer Aspire One D 250 cca 3 měsíce starý.
Když jsem se poprvé chtěl připojit na internet přes Wifi(Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter).
Nešlo to, tak jsem tedy definoval ip adresy i dns server.A vše jelo.
Po nějaké době to nešlo připojit.Tak jsem síť odebral z automaticky připojované a znovu přidal a šlo to.
Přeinstaloval jsem Windows originální od Aceru čili všechny ovladače jsou.
Nadefinoval jsem zase ip adresu a dns.Netbook se připojil k internetu.Teď netbooku používám déle a problémy jsou takové:Po nějaké době se odpojoval internet a nepodařilo se mi připojit, po nějaké době ano.Po nějaké době internet zase spadl.Tolik by mě to nevadilo.Ale jsou tu další potíže, které nemůžu přehlížet.Ať stahuji soubory odkud koliv, a jaké koliv velikosti. Mozzila je bez chyby celé stáhne.ALE!instlačka se mi nikdy nepovede nainstalovat vždy je poškozená, nebo chybí soubory.Rar soubory jsou vždy poškozené.Zkoušel jsem 7Zip i WinRar.Data stahovat přes IE.Problém přetrvává.Připojil jsem tedy USB WIFI(ze stolního pc) a ta jede bezproblému(nepadá a soubory s ní stažené jsou bez chyb).Tak jsem zkusil nastavit DHCP na netbook WIFI a k internetu jsem se připojil, síť zatím nespadla.Ale soubory vždy hlásí chybu Rar i instalátory.Chybu vidím ve WIFI, protože na USB to jede i na otcovo notebooku s WIFI to jede.Je tedy špatná WIFI na netbooku?

Reklama
jackm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Nejspíše špatná WIFI na netbooku  Vyřešeno

Příspěvekod jackm » 16 led 2011 12:06

Zdá se, že probém byl vyřešen.
Vlastní systém(popisuji, pro ty, kteří by chtěli vlastní Windows XP do Acer Apire One D 250), takže WINDOWS XP originální cd, přes nlite jsem integroval ovladač: ftp://ftp.work.acer-euro.com/netbook/as ... 9_WHQL.zip (v nlite zvolte složku s ovladačem, poté něco fxxx32, ze seznamu vyberte:Intel(R) ICH7M/MDH SATA AHCI Controller).Vytvořte nové ISO a vypalte.Poté přes ext.mechaniku nainstalujte Windows XP, vše jde bez problému, žádný BSOD ani chyba s ovladačem.Ovladače po instalaci najdete zde: http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 1160877988
A co se týká WiFiny, tak jsem místo starších ovladačů od výrobce nainstaloval tyto: http://www.uloz.to/7424069/xp3264-7-7-0-zip
A pro šifrování WPA2 musíte! mít Service Pack 3( http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=cs )

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • WIFI 4,5,6
    od draxxx » 10 kvě 2025 17:26 » v Sítě - hardware
    7
    5460
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 18:58
  • Prepojenie pc a tv cez wifi Příloha(y)
    od mandes » 31 led 2025 01:09 » v Sítě - hardware
    1
    2860
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    31 led 2025 07:08
  • Rozšíření wifi
    od ps » 17 zář 2024 15:23 » v Sítě - hardware
    0
    3628
    od ps Zobrazit poslední příspěvek
    17 zář 2024 15:23
  • WiFi zařízení pro 2 generační dům