Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda někdo u svého emailového účtu na centrum.cz také nezpozoroval, že některé maily, které pošlu, příjemci nepřijdou a nebo naopak když mi někdo pošle mail, o kterém vím že mi ho v tu chvíli posílá, tak mi nedojde. Zkoušel jsem si i posílat maily ze své druhé emailové schránky na seznam.cz, a některé dojdou za hodinu, některé vůbec. Podobný problém jsem měl asi tak před měsícem, psal jsem na jejich servis, a odpověděli mi, že chyba byla na jejich serveru a již se to nebude opakovat. A hle, dnes je to tu zase. Má někdo podobný problém?
Předem děkuji za rady a přeji hezký den.
P. Langer
centrum.cz – pošta někdy nedorazí (mně i ode mě).*
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
centrum.cz – pošta někdy nedorazí (mně i ode mě).*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 12 led 2011 19:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problémy s maily na centrum.cz“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problémy s maily na centrum.cz“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
-
- Pohlaví:
Re: centrum.cz – pošta někdy nedorazí (mně i ode mě).*
Podívej se na centrum jestli tato pošta nekončí ve spamovém koši - někdy se to stává a zabránit tomu zřejmě nelze. Pokud ne, tak nezbývá než TP na centrum.cz.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7132
-
od Luk4579