Zdravím,
mám problém. Mám notebook Acer, koupený před Vánoci. Přibližně před půl hodinou mi začal kurzor 2x klikat. Pak začal klikat, ikdyž já vůbec neklikal. Teď už kliká tak, že se notebook nedá ani vypnout, protože neustále se otvírají nějaká okna. (Zdá se, že to kliká na obě tlačítka najednou, pravé otevře nabídku a levé tam na něco máčkne a otevře se okno) Mám také myš Razer Mamba, kterou jsem měl neustále připojenou k danému notebooku. Myš jsem odpojil, ale problém se nevyřešil. Zdá se, že by mohla být chyba na straně touchpadu, jak to ale napravit? Neustále to kliká jako zběsilé, nedá se ani psát, protože to neustále kliká. Píši ze stolního PC.
Předem děkuji za každou radu.
Několikrát klikací myš/touchpad
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Několikrát klikací myš/touchpad
Jak se zdá, ulovil jsi na netu nějakého parazita. Zkus notebook spustit v nouzovém režimu a pak spustit program HiJackThis a log z něho vložit do stejnojmenné sekce (návod nalezneš v této sekci) a požádej o pomoc. Odborníci poradí, jak se toho zbavit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Několikrát klikací myš/touchpad
Dobře.
Teď to najednou funguje, ale nefunguje pravé tlačítko na touchpadu. Myslíš, že by to mohlo být nějakou breberkou z internetu?
Teď to najednou funguje, ale nefunguje pravé tlačítko na touchpadu. Myslíš, že by to mohlo být nějakou breberkou z internetu?