Dobrý večer,
mám problém se svým PC. Windows XP. Po zapnutí dlouho načítá a pak zahlásí chybu program bluesoleil._exe
text hlášky: Instrukce na adrese 0x64d02770 odkazovala na adresu paměti 0x0015004. S pamětí nelze provést operaci: read. Klepnutím na tlačítko OK ukončete program. Pokud to odkliknu nastane modrá obrazovka a restart.
Další problém avast verze 5.1- nefunguje jak by měl. po zapnutí naběhne ale nejdou rezistentní štíty a ani se je nedaří zapnout. při pokusu o aktualizaci z internetu nastane modrá obrazovka a restart. při pokusu o odinstalování taktéž modrá obrazovka.
Při spuštění na hledání viru viz výše modrá obrazovka
K tomu zlobí i mozzila znenadání se zasekne a modrá obrazovka.
Předem dík za radu Petr
Problém s avast a bluesoleil_.exe, Mozzila
Re: Problém s avast a bluesoleil_.exe, Mozzila
zkus v nouzovém režimu tyto programy odinstalovat...ale typoval bych to na vadnou pamět....pokud tam máš vice jak jednu pamět tak je postupně vyndej a zkoušej jestli komp naběhne,
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dej log do sekce HijackThis, blusoleil_.exe se tváří jako od Bluetoothu ale s tím podtržítkem se mi nelíbí spíš bych tipoval na vir...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Dobrý večer,
dal jsem výpis do sekce HijackThis.
Na vyjímání pamětí se moc necítím, je jiná možnost?
Díky za radu zkusím to odinstalovat v nouzovém režimu
Petr
dal jsem výpis do sekce HijackThis.
Na vyjímání pamětí se moc necítím, je jiná možnost?
Díky za radu zkusím to odinstalovat v nouzovém režimu
Petr
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”