OT: a taky by mě pomocí SZ mohl někdo znalejší naučit vkládat video z youtube do fóra. Podle Paškova návodu mi to fakt nejde , ale uznávám, že chyba bude asi někde u mě, pokud se funkce fóra v tomto směru nezměnila a návod je již neaktualizován.
Tak už mi to jde. Děkuji, že mi nikdo neporadil a musel jsem na to přijít sám Návod Jana Paška je tedy poněkud ... hmmm ... jinej.
Je tam houby slyšet. Jen nějaké šumění. To může být klidně způsobeno tím, že větrák vyfukuje horký vzduch proti nějaké překážce nebo špatné ložisko ve větráku . Kdyby byl raději odkaz na samotný zvuk, takhle je to zkreslené
Slyšet je tam dost i když to křápnutí jistě není vinou zdroje, ale ... špatné ložisko ve větráku snad není chybou na straně uživatele, ale zdroje. Mlčel bych kdyby se tento model nepyšnil nízkou hlučností a pro tyto účely nebyl doporučován.
No to je hezký, ale pokud se nepletu tak ten tam je a vyndat znamená přijít o záruku. Což znamená, že pokud koupím tento zdroj a bude hlučný tak mám možnost jej vrátit a vzít jiný (proč ho tedy kupovat?) a nebo se rozloučit se zárukou a vrtat se v něm.
Touha po dokonalosti se mnohokrát projeví právě naopak. Znám i z vlastní zkušenosti
To bych zase tak nedramatizovat. Prostě bych jej rozebral, toho plasťáčka vyndal a zase složil. Pokud by byl problém, namontuji zpět a reklamuji a nikdo nepozná, že jsem v tom byl vlezený. Pečeť to nemá
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.