Fotopapír
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Fotopapír
Plastová fólie na fotopapíře se roztaví a zničí ti válec. Pokud chceš použít fotopapír do laserovky, tak jen pro ni určený.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Pohlaví:
Tak nějak nechápu, jaká plastová fólie? Pokud by ho tam dal tak se to asi vytiskne a rospije, ale toto jsem ještě neviděl - resp. nezkoušel.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám tedy psáno na fotopapírech "Nepoužívat do laserových tiskáren a kopírek". Zřejmě to bude mít nějaký důvod...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na fotopapíru to vyzkoušený nemám, ale jeden šetřivý kolega to vyzkoušel na samolepce určený pro ingoustovky.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Hmm, tak teď sem našel manuál k fotopapíru (EPSON) [zabordelenej], a opravdu se to tam píše, přesně:
z čehoš vyplívá že to tam fakt nemám strkat a mohlo by dojít k poškození tiskárny. Nevíte tedy aspoň da se prodává fotopapír 10x15 na laserovky? Já našel na laserovky jen A4.
//chci si kupovat novou tiskárnu (laserovku), protože ta stará (inkoustová) se dodrbala [včera]. Takže ten fotopapír na inkoustovku mi je akorát tak na ...
Kód: Vybrat vše
Use this media with ink jet printrs only. Do not use it with laser printers or copiers; doing so may damage your equipment
z čehoš vyplívá že to tam fakt nemám strkat a mohlo by dojít k poškození tiskárny. Nevíte tedy aspoň da se prodává fotopapír 10x15 na laserovky? Já našel na laserovky jen A4.
//chci si kupovat novou tiskárnu (laserovku), protože ta stará (inkoustová) se dodrbala [včera]. Takže ten fotopapír na inkoustovku mi je akorát tak na ...
-
- Pohlaví:
Otázkou je, zda nová tiskárna bude umět s rozměrem 100x150 pracovat. Pokud ano a neseženeš ho, můžeš A4 rozřezat, ale přesně stejné velikosti nedocílíš.