Dobrý den, tak jsem si nechal přes noc updatnout své htc hd 2 , ale při zapnutí naskočí bílá obrazovka v ní zeleným písmem HTC ( Jako vždy ) Ale nezobrazí se dole ty červené texty co se zobrazovali předtím,a sekne se to tak, nechal jsem to tak i přes noc a nic... PROSIM POMOC...
Zdravím, Jak řiká nadpis. Dnes jsem otevřel a zapnul svůj asus vivobook a aniž bych cokoliv udělal tak mi skočila bílá obrazovka a nejde se přes to dostat. První co mě napadlo je panel v háji ale třeba se pletu
Odkazuje na imgur jestli se takhle...
Poslední příspěvek
Odpovedz na otázky: pri zapnutí - naskočí úvodné logo? Ak logo vidíš (zo základu to často nejde priamo z dedik. grafiky, ale z integr. graf.čipu CPU - panel samotný je OK. Ak nič nevidíš, prípadne opäť biela - tak sa pozri na flexi kábel.
Ak áno -...
Zdravím,
už několik dní se mi při přihlášení na můj web zobrazuje jen bílá obrazovka, která občasi i problikává s tím co se má doopravdy zobrazovat. Děje se to náhodně, někdy až po několika minutách prohlížení. Zkoušel jsem všechno: vymazal jsem...
Poslední příspěvek
Ten tvoj web - je tvoj? Pretože tam žiadna takáto chyba sa nevyskytuje - takže chyba môže byť len u teba, buď máš grafiku v háji, alebo prehliadač nechce preberať farby tvojej stránky, ale tebou definované v prehliadači.
Zdravim stala sa mi nehoda s monitorom viď foto. Je to Samsung odyssey g70b 28"… otazka znie ci to niekde menia za novy panel alebo ho viem niekde kupit ? Co som tak letmo prezrel web tak som nenašiel takýto … a ci sa to oplati, ma asi necelé 2...
Poslední příspěvek
Tam som pozeral a taky som nenašiel..
Dodatečně přidáno po 6 hodinách 51 minutách 20 vteřinách:
Podarilo sa mi rozobrať aj poskladať monitor naspat a zapol sa takze by som vymenu teoreticky mal zvládnuť.. posielam aj foto zo štítkom .. nasiel som...
Už 15let používám bez problémů na nahrávání záznamu z obrazovky Camtasia Studio. Problém je, když jsem chtěl nahrát pořad z O2TV z webového prohlížeče. Na záznamu byla jen černá obrazovka a zvuk (ve Firefox a v Microsoft Edge). Ještě jsem vyzkoušel...
Poslední příspěvek
Dík za tip :thumbup:
To OBS studio jsem vyzkoušel, a funguje skvěle. A má také velmi rozsáhlé možnosti nastavení.
mám jeden aktuální problém, při zapnutí počítače mám black screen, kdy monitor hlásí, že nedetekoval žádný signál + klávesnice či myš se nerozsvítí a tudíž do nich také nejde žádný signál.
Tento problém jsem měl cirka...
Poslední příspěvek
Tahle deska je stara vic nez 10 let, ma vic nez narok byt vadna.