FIFA MANAGER 2011

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Popolvar
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

FIFA MANAGER 2011

Příspěvekod Popolvar » 18 úno 2011 16:46

Caute. Kúpil som si hru FIFA MANAGER 2011 (vrele odporúčam) no mám isté problémy... Tí čo ju hrajú/hrali vedia ,že si viete vybrať za koho budete v zápasoch hrávať... No a tu je problém vybral som si Drogbu a v zápasoch je to hrozné... Všetci sú rýchlejší ako ja (myslím protihráčov) spracovanie je takmer nulové a prihrávanie nepresne a slabe... čo mám robiť? vôbec sa to nedá uhrať a ako naschvál aj keď mám CHELSEA a hrám proti 2 ligovému tímu mám čo robiť aby sme vyhrali je to nahovno moji hráči vôbec nenapádaju a ešte ktomu aj cuvaju až k mojej 16ke.... neda sa to hrať všetky zápasi musím simulovať a to už nieje taka sranda...

Reklama
kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Re: FIFA MANAGER 2011

Příspěvekod kimi999 » 13 dub 2011 17:29

Hráč když vede míč je vždy pomalejší, ve hře FIFA Manager 11 nejde udělat sólo akci a ještě dát gól jako ve FIFA 11, pokud chceš hrát kup si normální FIFU (doporučuji na rozhodně na konzole, PC verze je odrbaná) nebo PES na pc. A Manager spíš doporučuji hrát jako Manager, tzn. nehrát za žádného hráče, ale dění sledovat pouze od postranní čáry.

M4RTY
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod M4RTY » 13 dub 2011 18:44

krimi999: FIFA11 PC je odrbaná? :lol:. Je to zatím nejlepší fifa, co kdy vyšla na pc (Je to port z xboxu z FIFY10)...Tento ročník vyhrála jasně fifa

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 13 dub 2011 18:50

Oproti PS3 a XBOX360 verzi ano, kdo srovnával tak to ví. Pokud ale srovnáme 10 a 11 na PC tak samozřejmě ne, ale mě osobně se na PC daleko více líbí PES 11, ovšem o tomhle se můžeme hádat týdny.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”