Call of duty: black ops
Call of duty: black ops
ahoj mam prosbu,chtěl bych kamaradovy darovat cod:bo k narozeninam,hral jsem multiplayer a mě to už nebaví,ale je mi jasny že když mu to naistaluju vyhodí mi to hlašku o duplikatu a nenainstaluju to,je možny to nějak deaktivovat u steamu aby on si to mohl zahrat??nebo to nějak obejít??nebo mužu vzit tu origošku a vyhodit ji??protože ja to už fakt hrat nebudu a zbytečně se mi tu bude valet
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Call of duty: black ops
Pokud tu hru máš reglou na Steamu, tak bys mu to musel dát i s heslem k tomu účtu. Pravděpodobně. Steam jsem nezapl už hodně dlouho
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Myslím že když to nebude hrát oba, tak steam nebude dělat problémy.
tak to nejde nainstalovat,vyhazuje mě to že je to duplikat,při tom ja už to nemam v pc,potřebuju to nějak deaktivovat na steamu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Deaktivovat to nejde. Musel bys mu dát celý svůj steam účet
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
aha tak to je na H....protože tam mam cod:mw2 a to hraju,takže mi ta hra je teda vlstně k ničemu,ani ji neprodam,jedině někde sehnat kod
A proto je Steam na H
To už je lepší klasická krabice.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 81242
-