Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat, jestli by jste mi neporadili s následujícím problémem:
Mám nainstalovaný prohlížeč Googlecrome- V poslední době mi v něm ale nejdou přehrávat videa na youtube, sekají se a hlavně se nezobrazí
na celou obrazovku.(když tyto problémy začali nezobrazovala se mi naopak lišta ovládání videí- ta už teď funguje)
Pak mám internetový prohlížeč Explorer 8, tam se mi nesekají, ale zase mi nejdou zapnout na celou obrazovku - zvuk funguje, ale obraz ne...
Nevím si rady, zkoušl jsem snad uplně všechno : odnistalovaní prohlížečů, opětovné nainstalování, aktualizace grafické karty, aktualizace flash playeru, stahnutí shockwaweplayeru...nic nefunguje...
Jinak tak před měsícem to šlo všechno úplně normálně, jediné co mě napadlo, jestli by to nemohl mít nasvědomí CCleaner - který spouštim celkem často...
Díky všem za rady
Robin
videa na youtube se nezobrazí na celou obrazovku Vyřešeno
Re: videa na youtube se nezobrazí na celou obrazovku
CCleaner to mohl být pokud si tam označoval ještě nějaké možnosti navíc, ale myslím si že ti tto CCleaner nezpůsobil používám ho i google chrome a nic takového se mi ještě nestalo.
Zkus na video kliknout pravým myšítkem, vyber vlastnosti a zakaž HW akceleraci.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: videa na youtube se nezobrazí na celou obrazovku Vyřešeno
No ta to je pecka, jeden klik a všechno funguje zase normálně :)
Díky za radu :)
Díky za radu :)
Kamarád měl před časem tentýž problém a když se doptal rady, dal mi vědět. Od té doby si můžu hrát na chytrého. 

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5464
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 21:46
-
- 11
- 5240
-
od Martab
05 pro 2024 17:41
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4618
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
- 4
- 2794
-
od Arnold91