Ahoj, mám tu dva monitory HYUNDAI X91D je to oproti Acer AL1716 19", ale rozlišení vyšší nemá, takže bych byl rád, kdyby mi někdo pomohl srovnat jejich technické vlastnosti a nebo i ze zkušeností, který je lepší.
Každopádně, trochu mě bolí hlava z toho Hyundaie, má trošku vyšší ostrost, lepší je, že je větší ale to rozlišení mě docela naštvalo, čekal bych s vyšší velikostí i větší rozlišení.
ACER AL1716 vs HYUNDAI X91D Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ACER AL1716 vs HYUNDAI X91D
Asi jsi špatně uvedl typ Aceru, protože ten, jež uvádíš má uhlopříčku jen 17", oproti Hyundaji, jež má 19". Rozlišení mají stejné i odezvu, ale acer má mizerné pozorovací úhly a horší kontrast. Hyundai má navíc repra.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: ACER AL1716 vs HYUNDAI X91D Vyřešeno
Ne je to správně, však jsem říkal(ne doslovně, ale z textu lze usoudit, že Hyundai je větší, oproti Aceru je Hyundai 19", asi jsem to napsal trošku zmateně), že na to že ten Acer je 17" a Hyundai 19", tak má stejné rozlišení.V tom případě, na tom tedy moc odlišných věcí není, s těma reprama, stejně je asi používat nebudu, ale v nouzi dobré.
Asi si tedy nechám ten Hyundai, protože je o něco větší a má lepší obraz, ale ten Acer byl taky v pohodě a na novej monitor jsem si ani nemyslel, ale tak když mám tu možnost
.
Asi si tedy nechám ten Hyundai, protože je o něco větší a má lepší obraz, ale ten Acer byl taky v pohodě a na novej monitor jsem si ani nemyslel, ale tak když mám tu možnost

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1904
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 22:32