problem s rozbehnutim starsiho pc Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
problem s rozbehnutim starsiho pc
mam problem se starsim pc: zakladni deska: k8t neo-v ms-7032; graficka karta: ati radeon 9600 Pro Adratage 256mb;procesor: AMD althon64 3000+ socket 754. Pritelkyni odesel pocitac, tak jsem vzal tyhle veci ze stareho pocitace, ze ji slozim jiny. Po dokonceni vse fungovalo tak jak melo. Preinstaloval jsem ovladace v jejich starych windowsech a vycstil ji harddisk. Pak jsem aktualizoval avast, program chtel restartovat pc, tak jsem to potvrdil a pocitac uz se nerozbehl. Jedine co se ukazalo, byl loading windowsu, chvili to nabihalo a pak se pocitac restartoval, takhle to bezelo porad do kola. Tak jsem mysl ze se poskodil windows. Preinstaloval jsem ho na win 7 a dela to porad to same. Objevi se loading a zase se to restartuje. Zkousel jsem ruzne veci, menit RAMky, vse jsem vypojil a zase zapojil, ale porad to nejde. Myslel jsem jestli to nemuze byt zdrojem, ale kdyz jsem v BIOSU, tak pocitac muze bezet treba cely den. Prosim poradte. diky
Re: problem s rozbehnutim starsiho pc
nemoh by bejt spatnej hdd? jestli mas po ruce jinej tak to skus
Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Otestuj RAM memtestem, HDD utilitou od výrobce, použij UBCD.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
hdd je v poradku, ve svem pc mi sel. a ramy jsem tam mel 3 a ani jedna nepomohla
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkontroluj kondenzátory na MB zda nejsou nafouklé či vytečené.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Já osobně bych to viděl na nějakou nekompabilitu s nějakým hardwarem, chtělo by to podle mne kompletně smazat a naformátovat harddisk a spustit novou instalaci Win.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problem s rozbehnutim starsiho pc Vyřešeno
kondenzatory jsem take kontroloval a vsechny jsou v poradku. Nekompatibilitou to take neni, protoze ten pocitac sel bez problemu, az do te doby co jsem ho restartoval, pak uz windows nenabehl. A preinstalaci jsem uz take delal, zformatoval jsem disk a stejne nic nepomaha :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Bře 2011 18:27) ---
jenom me jeste napadlo jestli by to prece nemohl byt zdroj. Zvysi se vykon zdroje pri loadingu windowsu? Neni mozne ze by byl zdroj nestabilni a kvuli tomu se mi to restartuje?
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Bře 2011 18:27) ---
jenom me jeste napadlo jestli by to prece nemohl byt zdroj. Zvysi se vykon zdroje pri loadingu windowsu? Neni mozne ze by byl zdroj nestabilni a kvuli tomu se mi to restartuje?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 40
- 9643
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
07 lis 2024 20:27