Dobrý den.
Prosím o pomoc. Nejde mi spustit Nero. Je možné že to má souvislost s tím,že když se zapne windows ukáže se okno ERROR a v něm je napsáno Failed to create applikation (kode2)
Když se mi náhodně spustilo Nero photosnap víewer tak mě zarazilo,že je to v angličtině a přitom mi jelo normálně česky. Jak zjistit,kde je problém?
Zkoušela jse to vyhledat podle postupu v dalším odstavci,ale všude psali,že vše pracuje v pořádku a nebo tam bylo jen napsáno:Pro toto zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače.
Postup, jak zjistit případné zařízení:Kódy chyb zobrazíte následujícím postupem:
1. Klepněte na tlačítko Start, příkaz Spustit a do pole Otevřít zadejte příkaz control panel.
2. V Ovládacích panelech poklepejte na panel Systém, klepněte na kartu Hardware a potom na tlačítko Správce zařízení.
3. Poklepejte na typ zařízení. Poklepejte například na položku Modemy a zobrazte tak zařízení v této kategorii.
4. Poklepáním na zařízení zobrazte jeho vlastnosti. Jestliže byl vygenerován kód chyby, zobrazí se tento kód v poli Stav zařízení na kartě Obecné
Problém se spuštěním Nera
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém se spuštěním Nera
Kontrolovala jsi podle uvedeného návodu vypalovačku? Případně odinstaluj Nero a po vyčištění registrů pomocí programu Ccleaner, jej znovu nainstaluj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já nemám instalační CD
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš to free verzi Nera, nebo kupovanou? Pokud volnou, tak je ke stažení zde: http://www.slunecnice.cz/sw/nero-10-lite-version/
Podívala jsi dle toho návodu i na DVD/CD mechaniku, zda tam není uvedena ta chyba? Pokud by tam byla, je problém tam.
Podívala jsi dle toho návodu i na DVD/CD mechaniku, zda tam není uvedena ta chyba? Pokud by tam byla, je problém tam.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
ojoj tak to teda nevím
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud ho nemáš kupované tak než verzi free tak nainstalujhttp://www.slunecnice.cz/sw/cdburnerxp-pro/ a udělá víc služby než nero ve free verzi(stejně jen otravuje,aby se zakoupila plná verze).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2365
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 led 2025 07:19