Dobrý den.
Mám problém, zapnu počítač zapne se načítat windows, asi 40s, potom se počítač restartuje a windows se načítá zase a tak to jde pořád dokola. Nevíte co s tím může být. Je to windows XP, ale počítač je starý 7 let, plánuji že koupím nový, ale hodilo by se kdyby jsem se alespoň na e-mail dostal. Děkuji za rady
Opakované načítání windows
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opakované načítání windows
Nouzový režim funguje?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
To musím ještě zkusit jak ho nastavit? Windows ho sám nenabídne, dá se to nastavit nějak v biosu?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Po spuštění PC stiskej klávesu zpravidla F8, ale na notebooku i PC to bývá i F9, či jiná klávesa.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkusil jsem to a pc se nerozjede ani v nouzovém režimu. Je to do šrotu? Nebo se s tím dá něco dělat?
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejprve bych si zálohoval data na jiný pc a potom bych zkusil opravu systému Windows. Budeš potřebovat stejné cd z kterého byly nainstalované Windowsy. Tzn. pokud pokud si instaloval z Windows XP SP2 budeš potřebovat cd se servis packem 2. Pokud bez SP budeš potřebovat cd bez SP. Můžeš počkat pokud někdo nepřijde ještě s jiným řešením.
uz jsem nakej ten patek o XPecka nezavadil tak to zrovna presne moc asi nepopisu...
maz li tu moznost dostat se na disk at uz prehozenim disku do jineho PC nebo jednoduseji za pomoci live cd nejake distribuce linuxu
zkusil bych prehrat "zavadeci soubory"
jsou to dva soubory skryty v korenovym adresari..zpravidla C:\
je potreba si nechat zobrazit skryte soubory a zazalohovat ...ted ta horsi cas.. uz nevim jak se presne jmenujou (jeden je tusim boot.ini a nebo nak tak a druhej si vazne nevzpomenu system.ini .nejlip kdybys mi napsal co tam mas za soubory, ale zas jich tam neni tolik ...
zazalohuj je... a prepis je souborama z instalacniho ceda... tema stejnejma...
no a skus to nahodit...
tohle bych zkusil nez se rozhodnes preinstalovat nebo opravit wokna..
maz li tu moznost dostat se na disk at uz prehozenim disku do jineho PC nebo jednoduseji za pomoci live cd nejake distribuce linuxu
zkusil bych prehrat "zavadeci soubory"
jsou to dva soubory skryty v korenovym adresari..zpravidla C:\
je potreba si nechat zobrazit skryte soubory a zazalohovat ...ted ta horsi cas.. uz nevim jak se presne jmenujou (jeden je tusim boot.ini a nebo nak tak a druhej si vazne nevzpomenu system.ini .nejlip kdybys mi napsal co tam mas za soubory, ale zas jich tam neni tolik ...
zazalohuj je... a prepis je souborama z instalacniho ceda... tema stejnejma...
no a skus to nahodit...
tohle bych zkusil nez se rozhodnes preinstalovat nebo opravit wokna..
Nevím, jeslti má cenu něco opravovat. Ve starém pc je Radeon 9000. A starý amd Phenom. Mám v plánu do měsíce kupovat nový pc, akorát bych se potřeboval připojit na disk a přetáhnout fotky. Jde to připojit přes eSATU k mému notebooku?
nechte disk pripojenej ke zdroji v pc a pripojte ho pomoci esata kabelu k notasu a mate to..
Dobře děkuju, tak to přetáhnu co nejdřív.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2530
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5005
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
30 srp 2024 09:29
-
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2529