Jak opravit wifi?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jak opravit wifi?
Zdravím. Mám připojení k netu přes NTB, je to od O2, přes WIFI. Do minulého týdne vše fungovalo bez problémů, ze dne na den u 2 ntb přestalo fungovat připojení. Vytvořili jsem novou síť, stále se nelze připojit. Přijdu s jiným NTB, bez problémů se připojím. Při výpisu ipconfig /all mi to hlásí odpojený adaptér bezdrátové sítě. Při pingu 77.75.76.3 mi to hlásí, že cílový hostitel není dostupný, stejné při 192.168.1.100, seznam.cz se také nepodařilo najít. Nevím, jestli jsem to popsal dostatečně, ale nevíte někdo, co se mohlo stát? A jak to napravit? Když dám vyhledat bezdrátové sítě, něco mi to najde ( i když se na ně nemůžu připojit, takže nepoznám funkčnost), ale tu naší pořád ne..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak opravit wifi?
Zkus vymazat všechny uložené sítě a připojit se znova.
Taky můžeš zajít do nějaké Free-wifi restaurace či podobného zařízení, třeba i za kamarádem, a zkusit to tam
Taky můžeš zajít do nějaké Free-wifi restaurace či podobného zařízení, třeba i za kamarádem, a zkusit to tam
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5423
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58