cavte co rikate na tuhle mys? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 101H0008ZN koukal sem sem: http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... =1&start=1 na ty vysledky z Mouserate Checker a je u toho ze se da nejak pretaktovat usb. to by ta mys potom byla lepsi? ze by nemela tak velky frekvence?
nebo byste mi doporucily nakou jinou laserovou ergonomickou mys s hodne tlacitkama do max 250kc na alfe?
jakou myš? Vyřešeno
jakou myš?
Just Fucking Google It!
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jakou myš?
Tuto myš přesně mám, ale už ji nepoužívám (špatně už kliká tlačítko). Měl sem jí asi 2,5 roku dost sem si na ni vzyknul. Mamakroval jsem si tlačítka do určitých her a byl sem spokojen, ale asi bych vybral jinou.
a nerozebiral si ji? jestli se do ni vejde naky dalsi zavazi (srouby, matky atd.
) a proc bys bral jinou? ja taky cet ze ovladace sou na h....
je to pravda?

je to pravda?
Just Fucking Google It!
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 101H000XP4 Mám tuhle a jsem fakt spokojený 

no jo ale ja chtel mys do 250kc a aby mela hodne tlacitek kvuli hram.
Just Fucking Google It!
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
S ovladači sem problém neměl, protože sem jel ještě na XP. Na W7 to prej nedělá někdy dobrotu. Závaží by se do ni něco málo vešlo, ale našetřil bych ještě trochu penež a koupil např. jak uvádí nademnou Vlkodlak.
Rozebraná:
Rozebraná:
no ale jak rikam, ma malo tlacitek. 2 programovatelny tlacitka na hry neni moc a nema naklaneci kolecko do stran ktery bych asi taky vyuzil.
Just Fucking Google It!

a ten laserovej senzor by nesel nejak vyrvat, doprostred mysi vyvrtat diru a dat ho tam kvuli zvyseni presnosti? samozrejme aby to fungovalo 

Just Fucking Google It!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, to by určitě nešlo 
Tuto Genius sem měl dost dlouho (2x) a u první mi odešel brzy senzor, s druhou spokojenost. Ale od dob co mám krysu A4tech 750 bych nic jiného nechtěl.

Tuto Genius sem měl dost dlouho (2x) a u první mi odešel brzy senzor, s druhou spokojenost. Ale od dob co mám krysu A4tech 750 bych nic jiného nechtěl.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Pokud to chceš na hraní, tak bych nešetřil, já mám tuto A4tech XL-755 a nemohu si ji vynachválit, na hraní fakt super, máš tam i tvá programovatelná tlačítka, ale ty já osobně na hraní nepoužívám. (Hraji COD2). Btw na czc.cz ji mají o 75 Kč levnější. Těch 150 navíc tě myslím nezrujnuje. 
Edit: ještě dodávám, že po nainstalování softwaru si můžeš vybírat mezi dvěma profily (každý si můžeš naprogramovat, jak chceš)

Edit: ještě dodávám, že po nainstalování softwaru si můžeš vybírat mezi dvěma profily (každý si můžeš naprogramovat, jak chceš)
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
lol 500kc za mys? ja chtel mys max do 250kc.. a co ta genius ergo 525? jak je to s tim pretaktovanim usb portu? a co to sou vubec ty frekvence? 

Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2254
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4221
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4087
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”