Ahoj mnám win 7 a potřeboval bych přejmenovat složku,když se o to pokusím tak se mě tam ukáže okno s textem: ,,K provedení této akce je nutné oprávnění.Pokud chcete tuto složku měnit obraťte se na system,aby vám byla přidělena příslušná oprávnění.,,
Nemám tušení jaké oprávnění je po mě požadováno,rád bych název této složky změnil,je totiž pojmenována po původním majitelovi,který tomu taky moc nerozuměl.Takže mě nemohl poradit jak to udělat.Název počítače jsem hravě změnil,ale tuhle složku ne a ne.Stále potvora odolává a nechce se nechat přejmenovat.Vždy vyskakuje jen tato hláška.Předem dík za radu.
Přejmenování složky ve WIN 7 Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přejmenování složky ve WIN 7
Bylo by dobré napsat, co to je za složku.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jakou složku máš na mysli ?
Účet ?
Účet ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Síť /Petr NTB / users / zmíněná složka + veřejné
pokud je to složka souborů a pokud dělám nějaký dokument nebo něco jiného to jiné jméno je obsaženo v informaci
C:\Users\XXXX\Pictures
X značí cizí jméno,
pokud je to složka souborů a pokud dělám nějaký dokument nebo něco jiného to jiné jméno je obsaženo v informaci
C:\Users\XXXX\Pictures
X značí cizí jméno,
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ak si založ nový účet a tento zahoď. Na jméno účtu jsou navázány i různá nastavení a proto ti to nedovolí přejmenovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Asi je to nejlepší nápad jak se toho jeho jména zbavit,jen mě zajímá jestli nebude nějaký problém ze složkama,pokud si nastavím nový účet tak všechny soubory ze stávají složky budou dostupné v nové složce ?? Nerad bych něco vyvedl nejsem až tak zdatný jako někteří odborníci na tomto fóru
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak založ nový a straý zatím nemaž. Chvíli pracuj a potřebné složky si překopíruj
Re: Přejmenování složky ve WIN 7 Vyřešeno
Zkusím to tak udělat a když tak možná ještě večer nabo zítra dám vědět.Zatím dík
Už to mám téměř hotové jen bych potřeboval nějak zkopírovat kontakty a zprávy z Outloku.Slyšel jsem že je tam nějaká složka a ta se překopíruje a zprávy se přenesou do nového outloku.Mám tam důležitou poštu a tu nemůžu jen tak smazat
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Najdeš to tady: http://www.outlook-tips.net/beginner/filepath.htm
Sice je to Anglicky ale už to mám a je to převedené dík
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když jsi zkoušel přejmenovat tak jako správce a zkoušel jsi vypnout UAC?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2306
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
18 čer 2025 16:25