Ahoj, už asi 2 týdny mám problém s mapama, když chci zjistit mojí polohu tak to vypadá jak kdyby mapa "zamrzla" na jednom bodě, ať jsem kdekoliv, tak mi už 14 dní ukazuje stejnou polohu...Zkoušel jsem mapy ČR smazat a teď zase nahrát přes Ovi, ale zase nic, pořád ta samá poloha..
A-GPS mám vypnuté, ale i tak třeba v Ostravě venku mi to polohu našlo vždycky, cca do minuty, nebo dvou.. Snad to půjde nějak spravit
A nemáš tam někde ikonku, která značí hledání satelitu? Moje navigace po spuštění taky ukazuje jakýsi bod. Ale až zmizne zmiňovaná ikonka tak se mi ukáže správně bod, kde se nacházím (někdy to trvá třeba 7 minut)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali je možné videt při sdílení polohy na Google mapách, kolikrát se člověk na mě (mou polohu) podíval? Dotyčná osoba tvrdí, že to tak má, že mu to kamarád zapnul. Já si myslim, že je to blbost. Děkuji za odpověd
Poslední příspěvek
Ano myslíš si to správně. Google tyto informace nepřenáší. Spíše bych zvážil kdo může mou polohu vidět. Typicky blízká rodina a BFF