Pevná šířka adresního řádku firefoxu 4.2 Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

kubakoumak
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Pevná šířka adresního řádku firefoxu 4.2

Příspěvekod kubakoumak » 18 dub 2011 17:07

Zdravim!
Na svém netbooku jsem si dnes trochu přenastavil firefox, abych nemusel začínat číst řádek uprostřed displeje. Uděl jsem to takto:
Sorry, toto je screen, co jsem udělal teď na stolním pc, takže je poněkud větší. Zobrazte si ho prosím na novém panelu.
Obrázek
Můj problém je taková drobnost. Chci, aby ten adresní řádek měl stále pevnou šířku. Tj. Nyní se snaží co nejvíc roztáhnout a tak smršťuje ouška panelů vedle a já chci aby měl třeba 400px a i kdyby tam těch panelů bylo více/méně, měl stále stejnou velikost a umístění. Snad jsem to "vysvětlil" srozumitelně. Nemáte někdo, please, tip na nějakýb doplněk nebo řešení? :evil:

Předem díky :-)

EDIT: Teď jsem si vzpomněl, že nějak takhle ten adresní řádek má nastavenej ten příšernej IE 9

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Pevná šířka adresního řádku firefoxu 4.2

Příspěvekod X » 18 dub 2011 17:31

Tak si adresový panel přetáhni jinam nebo si ho schovej.

kubakoumak
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod kubakoumak » 18 dub 2011 17:52

Bezva, ale to vim a to nechci. Ten obrázek je jen na ukázku, mám malý netbook a tam je tohle docela důležité, tak jsem chtěl mít vše v jednom řádku. Jestli sis všimnul, mam i lištu start nalevo, protože jsem zvyklej z netbooku.

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2011 17:54) ---

Už se mi to povedlo "nastavit" (trochu prasárna), ale po restartu prohlížeče se to zase vrátilo :-(

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Pevná šířka adresního řádku firefoxu 4.2  Vyřešeno

Příspěvekod X » 18 dub 2011 22:34

Mě nejvíce vyhovuje (Firefox 3.6.16+CZ, ale i na 4.2 jistě existují a fungují plug-iny) mít na levé straně Firefoxu lištu Sidebar (kterou mohu schovat za hranu, když chci) a nahoře pouze tab lištu (také ji mohu skrýt):

Obrázek

Detail
Obrázek

Když najedu k horní hraně, vysune se mi menu lišta, která má menu rozklikávací a na liště je dále pár mých nejpoužívanějších tlačítek z nástrojové lišty + adresový panel + vyhledávací panel, jehož délka se natahuje dle potřeby:

Detail
Obrázek

Tlačítka na Sidebaru:

Horní detail
Obrázek

Červená šipka = tlačítko pro zapnutí / vypnutí Win titulního pruhu
Obrázek

Tmavě modrá šipka = zapíná / vypíná menu lištu (ale v tom případě musí být vypnuté automatické skrývání z položky menu)
Obrázek

Černá šipka = zapne / vypne nástrojovou lištu
Obrázek

Zelená šipka = zapíná / vypíná lištu záložek
Obrázek

Světle modrá šipka = "příruční" záložkové menu
Obrázek

Žlutá šipka = PC Translator překládací lišta
Obrázek

Hnědá šipka = náhledové taby
Obrázek

Růžová šipka = "příruční" menu zapínání a vypínání lišt
Obrázek

Takže jak vidíš, ani na netboocích s menším displejem se nemusíš uskrovňovat, můžeš mít vše nebo skoro vše schované a přitom lehce při ruce. Třeba se ti některý z tipů bude hodit, nebo i ostatním. Prozkoumej toto moje vlákno, na začátku jsou seznamy s přímými linky, abys nemusel ze začátku prolézat úplně vše, dám tipy co bys mohl prostudovat

>>> viewtopic.php?f=3&t=38558

Doporučené tipy, dohledej v seznamu a pročti (ToolBar Buttons doporučuji jen předposlední verzi, je lepší):

Obrázek
Obrázek

kubakoumak
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod kubakoumak » 19 dub 2011 06:48

Uf! Díky za odpověď. Ty používáš víc doplňků než já :-D (to sem si myslel, že jsem na tom "nejhůř"). Já se v tom teda zkusim pohrabat, na tom netbooku mám stejně win xp, takže tam asi vrátim ff 3.6 :-). Nikde tam nevidim tu navigační část, ale to se mi tam určitě povede narvat :-).

Díky moc, ještě to téma nechám chvíli otevřené, kdyby někdo ještě něco věděl, na fóru mozilly si ten samej příspěek přečetlo 30 lidí, ale odpověď žádná.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”