Pokazena DVD-ROM
Pokazena DVD-ROM
Dobry den. Mam problem s DVD-ROM. Preinstaloval som WinXP na Win7 a odvtedy mi zacala blbnut mechanika. Chcem nieco nainstalovat zacne to v pohode a potom sa to sekne. Niekedy vobec nejde. Skusal som vymenit aj kabel ale stale nic. Raz som Win7 uz mal a slo to v pohode. Fakt neviem preco sa zrazu tak pokazila. Za kazdu odpoved dakujem.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pokazena DVD-ROM
Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně a s mechanikami to je stejné. Můžeš zkusit mechaniku odebrat a restartovat PC. Po natažení ovladače ze zálohy během restartu, zkus, zda funguje. Jinak má asi život za sebou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo standartně vyzkoušet mechaniku v jiném pc že?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Uz som to vyriesil- Nebol problem v DVD-ROM ale nieco v biose pretoze som ho zresetoval a DVD-ROM uz ide normalne.
Zpět na “Problémy s hardwarem”