Zdravím,
Instaluju novej system windows 7. Stáhl jsem z microsoftu pod licencí školy takže všechno legalni. Vypálil jsem si bootovací DVD a hodil ho do DVD-Rom. V pohodě nabootovalo a když jsem byl v instalaci takmě naběhlo že nemůže najít ovladač DVD-ROM. Mám vyhodit DVD se systémeme a mám nainstalovat ovladač. Jenže když tam dám CD s ovladačema na DVD-Rom tak to vubec nic nenajde. Zkoušel jsem tam dát i CD základni desky ale též nic. Vůbec nevím co by to mohlo být nepotkal se prosím někdo s tímto problémem?
Instalace windows 7 Vyřešeno
- Vojáček
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Instalace windows 7
S tímto problémem jsem se nesetkal a abych se přiznal, tak je vtipný. Ale jestli ti mohu poradit, zkus nainstalovat systém přes Flash disk. Nejdřív si ale zjisti, zda tvoje základová deska podporuje bootování z flash disku.
Osobně jsem to takhle musel vyřešit, protože můj počítač nemá CD mechaniku.
Osobně jsem to takhle musel vyřešit, protože můj počítač nemá CD mechaniku.
Setkal stáhni znova a vypal nejmenší rychlostí.
ja bych to hodil na tu flashku nebo ext. hdd jak psal Vojáček. navod: http://technet.idnes.cz/navod-jak-na-in ... ftware_dvr delal sem to timhle programem i ja a slo to
Just Fucking Google It!
Zdravíčko... zkusím ten návod přes flash disk. Aspon se něčemu zase přiučím .. :) A diky moc napíšu ještě jak to dopadlo ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Dub 2011 21:10) ---
Tak diky moc bylo to tím že jsem při vypalování dal maximální rychlost a tím to něco asi opomělo. No nic systém je rozběhlej a už to jen konfiguruju takže ještě jednou moc diky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Dub 2011 21:10) ---
Tak diky moc bylo to tím že jsem při vypalování dal maximální rychlost a tím to něco asi opomělo. No nic systém je rozběhlej a už to jen konfiguruju takže ještě jednou moc diky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4002
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 14:06