LAN sit s WI-FI a prodloužení WI-FI
LAN sit s WI-FI a prodloužení WI-FI
Zdravím mám po domě udělanou sít s routerem D-LINK DIR635 a Belkin včetně Wi-fi, potřeboval bych prodloužit dosah Wi-fi do vedlejšího domu, pred domem signál je ale uvnitř ne. Dostal jsem tip na TP-LINK W542G ale ten nedokážu dostat do WDS modu, je možné se mi podívat na nastavení stavajících dvou routerů a popřípadě poradit jak prodloužit signál? děkuji
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: LAN sit s WI-FI a prodloužení WI-FI
Co mám zkušenosti tak by u WDS modu měly být stejné routery. TP-LINK byl na WDS celkem blbý po jednom skoku jsem měl o 40-50% nižší rychlost. Jaké tam jsou antény u stávajících routerů?
"V případě hrubé nedbalosti hlavního počítače vedoucí k ohrožení posádky jsou všechny lodě Jupiterské důlní společnosti povinny mít záložní počítač, který nahradí počítač hlavní." Červený trpaslík.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Těch 50% dolů není TP-Linkem, ale technologií. U WDS se s každým použitým prvkem snižuje propustnost na polovinu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
všechno je jinak :-) DIR-635 neumí nastavení aby se na něj napojil jiný AP
takže budu muset všechno udělat úplně jinak, anteny jsou na DIR-635 a TP-LINK dané jiné 8db - TP-LINK TL-ANT2408CL všesměrová anténa, 2,4GHz 8dBi RSMA interiérová
povedlo se mi spojit TP-LINK a Belkin avšak belkin nedostane signál před druhý obchod
takže mi to je na nic
můžete mi prosím poradit jak mám předělat celou síť, počítám že se nevyhnu nákupu nových routerů
děkuji

povedlo se mi spojit TP-LINK a Belkin avšak belkin nedostane signál před druhý obchod

můžete mi prosím poradit jak mám předělat celou síť, počítám že se nevyhnu nákupu nových routerů
děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Notebook Lenovo Y50-70 prodloužení FFC kabelu klávesnice Příloha(y)
od SGvagon » 07 led 2025 01:46 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2769
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
28 led 2025 22:19
-