Jak poznám slabý zdroj?
- PlumJelinek
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Jak poznám slabý zdroj?
Zdravím, před nedávnem jsem vyměnil 600w zdroj za 500w a přijde mi, že je počítač celkově pomalejší, déle trvá otevírání složek, ukládání souborů atd... je možné, že by to mohlo být právě změnou zdroje na slabší? Nebo jak se pozná, jestli je zdroj dostatečný? A nebo že by hdd pomalu umíral...?
Vše, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, odlož to na pozítří a máš dva dny volna.
Re: Jak poznám slabý zdroj?
Když je slabej zdroj tak se PC v zátěži vypíná, restartovává apod.
Uveď sestavu.
Uveď sestavu.
Just Fucking Google It!
se slabším zdrojem bud PC pojede, nebo nepojede, případně se restartuje. ještě bych viděl to, že dělá neplechu GK...různé artefakty atd. ale že by se kvůli slabšímu zdroji pomaleji otevíraly složky...to se mě zdá jako hloupost
- PlumJelinek
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Sestavu mám napsanou v profilu - MSI P7N SLI Platinum, Intel Core 2 Duo 3GHz, 4GB RAM, Nvidia Geforce 8800GT, zdroj nějaký FSP 500w, Windows XP pro, 2x hdd, 2x dvd + nějaký přídavný větráčky.
Grafiku jsem neměnil, ale nikdy jsem s ní problém neměl... zkusím zahrát nějakou hru a uvidím, ale zpomalení (byť jen mírné) je znát už při běžné systémové práci. Btw. viry ani spyware nevedu, jediný co mě tak napadá, že se hdd pomalu odebírá k odpočinku, už má svoje léta, ale nevím nevím, jestli se tohle dá poznat...
Grafiku jsem neměnil, ale nikdy jsem s ní problém neměl... zkusím zahrát nějakou hru a uvidím, ale zpomalení (byť jen mírné) je znát už při běžné systémové práci. Btw. viry ani spyware nevedu, jediný co mě tak napadá, že se hdd pomalu odebírá k odpočinku, už má svoje léta, ale nevím nevím, jestli se tohle dá poznat...
Vše, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, odlož to na pozítří a máš dva dny volna.
nemusí to se zdrojem vůbec souviset a s HDD třeba taky ne. co takle breberky žádný tam nejsou? zkus zabrouzdat do sekce o hijackthis, třeba ti tam poradí.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Je celkem dobrým zvykem Windows XP tak jednou ročně přeinstalovat. Pak se můžem dohadovat, co dalšího může zpomalovat PC.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
no,pokud máš podezření na HDD, tak jej otestuj nějakou utilitkou
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Čer 07, 2011 8:32 pm) ---
http://www.studna.cz/hard-drive-inspector-p-5552.html
--- Doplnění předchozího příspěvku (Úte Čer 07, 2011 8:32 pm) ---
http://www.studna.cz/hard-drive-inspector-p-5552.html
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení