nelze se připojit na všechny update stránky

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

jarda.otta
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

nelze se připojit na všechny update stránky

Příspěvekod jarda.otta » 10 čer 2011 12:10

Dobrý den.Po několika různých instalacích programů,např. software na vyhledávání ovladačů do mého pc na internetu mě začaly tyto programy vždy hlásit že se nemohou připojit na web a abych zkontroloval mé připojení k internetu.Původně jsem si myslel že mám tento program špatně nainstalovaný a tak jsem zkoušel i jiné verze a i jiný soft.Ale vždy stejný výsledek.Hlášky typu nelze se připojit na stránku update,liveupdate a podobně.A vždy to nahlásí že se nemůže na danou stránku připojit a chce na mě zkontrolovat připojení na internet.Těch softú co se potřebujou po instalaci připojit na různé stránky update pro stažení nových databází jsem vyzkoušel snad deset ale vždy stejný výsledek.Zjistil jsem to až když jsem dal klasické Woknové Windows Update.Tak se též objeví hláška typu:

Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku.

Nejpravděpodobnější příčiny:
Nejste připojeni k Internetu.
Na webu nastaly potíže.
V adrese může být překlep.

A to se opakuje u každého software.Upozorňuju,že se normálně na web dostanu,jsem připojen a jiné potíže s připojením na jakékoliv stránky nemám.Vypnul jsem i antivir Avast a žádnou bránu firewall nemám.Mám ještě druhé pc s Vistama a tam ty problémy s instalací a stahování update těchto softů nemám.Tam nainstaluju např. soft na vyhledávání aktualizací ovladačů,spustí se a vyhledá nejnovější ovladače na webu a okamžitě je stáhno do pc.Ale v tom druhém pc kde jsou Win XP bohužel má jakýkoliv soft problémy se dostat na web a aktualizovat.Děkuji předem za jakoukoliv radu

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: nelze se připojit na všechny update stránky

Příspěvekod karlos » 10 čer 2011 13:01

Jen dotaz. Proč mermomocí trváš na tom, aby nějaký soft sám lezl po internetu a tahal věci, které ani nepotřebuješ a ještě navíc si kvůli tomu vypneš antivir a firewall? Děláš si vědomě z počítače virolapku... :-(
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 10 čer 2011 13:15

Mám dojem, že počítač je zralý na vyčištění třeba Ccleanerem a pak vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o kontrolu, protože máš v Pc nějakého šmejda. Návod najdeš v uvedené sekci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

jarda.otta
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod jarda.otta » 10 čer 2011 13:44

Tak jestli potřebuji tahat nějaké věci z webu je čistě má věc.Za prvé je všem jasné jak je někdy dost těžké nalézt ten správný ovladač k danému HW a za druhé to nedělám jen tak z nudy.Asi opravdu nějaký ten ovladač sháním.Někdy máte připojené periférie kde je výrobce skoro neznámý a právě aktualizace nejnovějších ovladačů tohoto HW je nutná pro kompatibilitu s nainstalovaným software.Sám zajisté víte,že antivir a brána jsou dost častou příčinou blokace těchto akcí.Vypnul jsem je jen na tu přijatou chvíli po dobu spuštění toho softu.A pokud si myslíte že když vám nefunguje služba Win Update (což je také jeden z mých problémů)že se nic neděje,tak to je asi velký omyl.Pravidelné aktualizace woken jsou zasadní věcí pro bezpečnost celého systému.Nesháním zde na tomto fóru nějaké osobní názory co je pro mne dobré a co ne, ale konkrétní odpověď na můj mnou zadaný problém.Děkuji

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 10 čer 2011 14:12

OK, hned se nečerti, je mi srdečně jedno, co si kdo dělá s počítačem, jen jsem se zeptal, abych věděl, jestli něco nedělám špatně.

Ale k věci. WindowsFirewal je opravdu vypnutý?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

kuntscher
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod kuntscher » 10 čer 2011 14:40

nicméně před nějakým časem řádila havět confiker která znemožnovala právě automatické aktualizace jak antivirů, tak OS a kdoví čeho ještě. Způsob který jsi popsal je naprosto živnou půdou pro zanášení ruznorodé havěti do PC. jistě, je to tvoje věc,ale tak trochu i naše tady na foru, páč se na nás obracíš s problémem. pokud tedy používáš tyto soft. raději použij volbu, kdy aktualizace či ovladače pouze vyhledají, ale nestahují a už vůbec neinstalují autamaticky. uděl to raději až po ověrění sám ručně. můžeš tím předejít řadě problémům.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
    od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8...
    11
    5334
    od Rewqa Zobrazit poslední příspěvek
    27 led 2025 20:43
  • Ethernet - nelze se připojit
    od Hooper » 05 říj 2024 16:01 » v Problémy s hardwarem
    7
    2489
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    06 říj 2024 08:55
  • Update procesoru.
    od Shokata88 » 26 lis 2024 08:48 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    1902
    od Shokata88 Zobrazit poslední příspěvek
    26 lis 2024 09:34
  • Lehký update PC
    od majkl00 » 25 pro 2024 19:51 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    2794
    od majkl00 Zobrazit poslední příspěvek
    26 pro 2024 14:06
  • Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
    od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC
    2
    10941
    od bugicek7lpCZ Zobrazit poslední příspěvek
    27 úno 2025 12:51

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”